Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sunderland FC Colchester
Normal Tactiek mr
37% Balbezit 63%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 40.7
poor Schieten adequate
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Fortune bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuttle rent richting de bal. Fortune verovert de bal door een tackle van achteren. Fortune draait met de bal, schiet en ... Norris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sunderland - FC Colchester 0:1

8e minuut.
Brzoskowski onderschept slim de pass. Brzoskowski probeert naar een medespeler te passen. Phi Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortune rent richting de bal. Fortune draait met de bal, schiet en ... Sutton bokst de bal weg.

16e minuut.
Tosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Brzoskowski probeert naar een medespeler te passen. Dobrin probeert naar een medespeler te passen. Fortune is nu in balbezit. Fortune haalt uit met een fantastische trap. Sutton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dobrin is nu in balbezit. Dobrin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sunderland - FC Colchester 0:2

24e minuut.
Fortune kopt de bal weg. Dobrin kan de bal niet met de borst controleren. Handmann met een sublieme pass. Fortune is nu in balbezit. Fortune haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tuttle onderschept slim de pass. Tuttle geeft een lange en hoge pass. Seguin geeft een hoge lob. Handmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Handmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bell rent richting de bal. Phi Cường onderschept slim de pass. Phi Cường geeft een lange en hoge pass. Handmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Handmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sunderland - FC Colchester 0:3

44e minuut.
Fortune bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortune passt de bal met de wreef. Dobrin rent richting de bal. Dobrin haalt uit met een fantastische trap. Garnacho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sunderland - FC Colchester 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sunderland 80%, FC Colchester 20%.
sunderland - FC Colchester 0:4

49e minuut.
Garbo verovert de bal door een tackle van achteren. Garbo speelt de bal door. Handmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortune is nu in balbezit. Fortune draait met de bal, schiet en ... Sutton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dobrin is nu in balbezit. Dobrin draait met de bal, schiet en ... Sutton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sunderland - FC Colchester 0:5

54e minuut.
Daar is Handmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Handmann passt de bal met de wreef. Dobrin probeert naar een medespeler te passen. Fortune heeft problemen om de bal te vangen. Fortune haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Monkou komt het veld opgelopen. Sutton trapt de bal weg van het doel. Robertson kopt de bal weg. Gibson rent richting de bal. Fortune onderschept slim de pass. Fortune haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosiński speelt de bal door. Fortune rent richting de bal. Fortune haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dobrin rent richting de bal. Fortune bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortune rent richting de bal. Fortune haalt uit met een fantastische trap. Sutton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sunderland 65%, FC Colchester 35%.
sunderland - FC Colchester 0:5