Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
watfordfc East Anglia FC
442 Tactiek 451
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 20.8
redelijk Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Macdonald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Savage met een sublieme pass. Robson is nu in balbezit. Robson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Singh geeft een hoge lob. Robson kopt de bal weg. Klungelig pakt Carlyle de bal. Menace rent richting de bal. Menace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
watfordfc - East Anglia FC 1:0

24e minuut.
Fry is nu in balbezit. Fry geeft de bal voor. Carlyle heeft problemen om de bal te vangen. Menace is nu in balbezit. Menace schiet op doel. Keith verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
watfordfc - East Anglia FC 2:0

26e minuut.
Fry rent richting de bal. Fry geeft een lange en hoge pass. Menace rent richting de bal. Menace schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Robson rent richting de bal. Stacey rent richting de bal. Robson onderschept slim de pass. Robson draait met de bal, schiet en ... Gaucho probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Macdonald geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Carlyle de bal. Robson is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
watfordfc - East Anglia FC 3:0

37e minuut.
Fry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muir bereikt de bal nog maar net als eerste. Best schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Best krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Macdonald is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tree. Macdonald raakt geblesseerd tijdens het duel. Savage zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Robson rent richting de bal. Robson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: watfordfc 33%, East Anglia FC 67%.
watfordfc - East Anglia FC 3:0

46e minuut.
Toogood rent richting de bal. Toogood met een sublieme pass. Carlyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Menace bereikt de bal nog maar net als eerste. Menace haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Macdonald speelt de bal door. Menace is nu in balbezit. Menace speelt de bal door. Klungelig pakt Robson de bal. Robson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
watfordfc - East Anglia FC 4:0

62e minuut.
Toogood bereikt de bal nog maar net als eerste. Toogood probeert naar een medespeler te passen. Carlyle probeert naar een medespeler te passen. Menace bereikt de bal nog maar net als eerste. Menace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cornell passt de bal in één keer door. Gaucho heeft problemen om de bal te vangen. Gaucho probeert naar een medespeler te passen. Fry probeert naar een medespeler te passen. Toogood geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Shearer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toogood probeert de bal met de borst te controleren. Toogood speelt de bal door. Robson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Savage kopt de bal weg. Menace is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barnеs. Menace is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Macdonald neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Toogood bereikt de bal nog maar net als eerste. Fry is nu in balbezit. Fry passt de bal in één keer door. Robson rent richting de bal. Robson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Macdonald raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. NeviIIe komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: watfordfc 39%, East Anglia FC 61%.
watfordfc - East Anglia FC 4:0