Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
East Anglia FC Athletic Lula
451 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 36.7
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen adequate


8e minuut.
Keskin heeft problemen om de bal te vangen. Casados is nu in balbezit. Casados probeert naar een medespeler te passen. Lukoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukoki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Tree probeert de bal aan de voet te houden. Lukoki is nu in balbezit. Lukoki passt de bal zonder na te denken. Casados is nu in balbezit. Casados draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Stacey rent richting de bal. Kosmal verovert de bal door een tackle van achteren. Kosmal passt de bal met de wreef. Maciągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciągowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Anglia FC - Athletic Lula 0:1

38e minuut.
Carsley passt de bal in één keer door. Daar is Carlyle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukoki rent richting de bal. Lukoki haalt uit met een fantastische trap. Keith probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Anglia FC - Athletic Lula 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Anglia FC 62%, Athletic Lula 38%.
East Anglia FC - Athletic Lula 0:2

46e minuut.
Casados met een sublieme pass. Daar is Maciągowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciągowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lukoki de bal. Lukoki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Barnеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnеs geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mesko met de inworp. Maciągowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kosmal met een sublieme pass. Maciągowski rent richting de bal. Maciągowski passt de bal zonder na te denken. Lukoki rent richting de bal. Lukoki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kosmal probeert naar een medespeler te passen. Casados is nu in balbezit. Casados probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lukoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukoki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Anglia FC - Athletic Lula 0:3

73e minuut.
da Cunha geeft de bal voor. Kosmal kopt de bal weg. Świątczak heeft problemen om de bal te vangen. Dunn rent richting de bal. Dunn geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Keskin passt de bal in één keer door. Casados rent richting de bal. Casados passt de bal zonder na te denken. Lukoki heeft problemen om de bal te vangen. Lukoki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Anglia FC 57%, Athletic Lula 43%.
East Anglia FC - Athletic Lula 0:3