Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The mighty man Stanley Town
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kellyman geeft een hoge lob. Hill kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Barker de bal onder controle te krijgen. Gilford bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilford haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Barker kopt de bal weg. Kellyman is nu in balbezit. Sterling is nu in balbezit. Kellyman onderschept slim de pass. Kellyman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mason kopt de bal weg. Daar is Barker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garbutt is nu in balbezit. Gilford is nu in balbezit. Gilford haalt uit met een fantastische trap. Paal! Wade werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Garbutt heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Garbutt rent richting de bal. Garbutt haalt uit met een fantastische trap. Wade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The mighty man - Stanley Town 0:1

21e minuut.
Gilford met een sublieme pass. Hayward rent richting de bal. Steele onderschept slim de pass. Kellyman is nu in balbezit. Kellyman schiet op doel. Harding probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Wade trapt de bal weg. Williams kopt de bal weg. Mitchell met een sublieme pass. Klungelig pakt Kellyman de bal. Kellyman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Williams is nu in balbezit. Williams geeft de bal voor. Barker rent richting de bal. Gilford onderschept slim de pass. Gilford haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Junior kopt de bal weg. Barker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellyman maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kellyman naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The mighty man 51%, Stanley Town 49%.
The mighty man - Stanley Town 0:1

61e minuut.
South geeft een hoge lob. Mason is nu in balbezit. Mason passt de bal met de wreef. Kellyman is nu in balbezit. Kellyman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gilford met een sublieme pass. Wade speelt de bal door. Junior kan de bal niet met de borst controleren. Dublin rent richting de bal. Kellyman met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The mighty man 39%, Stanley Town 61%.
The mighty man - Stanley Town 0:1