Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eleanor United Night Night
433 Tactiek night-1
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
23 gemiddelde waardering 43.4
weak Schieten good
weak Passen good
weak Verdedigen good


4e minuut.
Adalı rent richting de bal. Woodgate onderschept slim de pass. Woodgate met een sublieme pass. Kwon-Tae rent richting de bal. Kwon-Tae geeft een lange en hoge pass. Elliott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Solås rent richting de bal. Solås haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Rępał geeft een lange en hoge pass. Adalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adalı probeert naar een medespeler te passen. Solås is nu in balbezit. Solås haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleanor United - Night Night 0:1

9e minuut.
Adalı met een sublieme pass. Nebel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Solås de bal. Manýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Manýsek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nebel is nu in balbezit. Nebel passt de bal zonder na te denken. Solås rent richting de bal. Solås haalt uit met een fantastische trap. Elliott maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Loch met een sublieme pass. Nebel rent richting de bal. Nebel passt de bal in één keer door. Solås is nu in balbezit. Solås haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Loch is nu in balbezit. Loch passt de bal met de wreef. Solås rent richting de bal. Solås schiet op doel. Elliott probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleanor United - Night Night 0:2

20e minuut.
Loch verovert de bal door een tackle van achteren. Adalı probeert naar een medespeler te passen. Manýsek speelt de bal door. Solås bereikt de bal nog maar net als eerste. Solås draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch probeert naar een medespeler te passen. Daar is Solås, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solås draait met de bal, schiet en ... Elliott werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleanor United - Night Night 0:3

30e minuut.
Solås passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nebel de bal. Konsa is nu in balbezit. Solås verovert de bal door een tackle van achteren. Solås draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleanor United - Night Night 0:4

31e minuut.
Loch rent richting de bal. Loch geeft een lange en hoge pass. Solås bereikt de bal nog maar net als eerste. Solås draait met de bal, schiet en ... Elliott probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleanor United - Night Night 0:5

32e minuut.
Blunt passt de bal in één keer door. Nicholls rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nebel. Nebel krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Inworp. Nebel met een snelle inworp. Loch is nu in balbezit. Loch geeft de bal voor. Daar is Konsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Loch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loch passt de bal met de wreef. Adalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adalı geeft een hoge lob. Solås krijgt zijn hoofd ertegen. Elliott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Nebel passt de bal zonder na te denken. Manýsek speelt de bal door. Solås is nu in balbezit. Solås draait met de bal, schiet en ... Konsa verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleanor United - Night Night 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eleanor United 84%, Night Night 16%.
Eleanor United - Night Night 0:6

46e minuut.
Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Adalı verovert de bal door een tackle van achteren. Adalı probeert naar een medespeler te passen. Solås bereikt de bal nog maar net als eerste. Solås haalt uit met een fantastische trap. Elliott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Solås draait met de bal, schiet en ... Torres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manýsek rent richting de bal. Manýsek draait met de bal, schiet en ... Elliott werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleanor United - Night Night 0:7

49e minuut.
Prescott rent richting de bal. Manýsek onderschept slim de pass. Manýsek passt de bal in één keer door. Solås rent richting de bal. Solås draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Nebel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solås is nu in balbezit. Solås passt de bal in één keer door. Manýsek heeft problemen om de bal te vangen. Manýsek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Manýsek speelt de bal door. Daar is Nebel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebel speelt de bal door. Solås is nu in balbezit. Solås draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres geeft een hoge lob. Lizusowicz rent richting de bal. Lizusowicz geeft de bal voor. Solås geeft een lange en hoge pass. Elliott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Manýsek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Prescott onderschept slim de pass. Manýsek verovert de bal door een tackle van achteren. Manýsek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Solås de bal. Solås schiet op doel. Elliott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleanor United - Night Night 0:8

63e minuut.
Loch passt de bal in één keer door. Manýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Manýsek passt de bal met de wreef. Solås bereikt de bal nog maar net als eerste. Solås haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Konsa probeert de bal met de borst te controleren. Adalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adalı probeert naar een medespeler te passen. Solås is nu in balbezit. Solås haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleanor United - Night Night 0:9

65e minuut.
Blunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Blunt passt de bal zonder na te denken. Prescott heeft problemen om de bal te vangen. Solås rent richting de bal. Solås schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Loch is nu in balbezit. Solås bereikt de bal nog maar net als eerste. Manýsek rent richting de bal. Manýsek draait met de bal, schiet en ... Elliott maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleanor United - Night Night 0:10

77e minuut.
Allen is nu in balbezit. Allen passt de bal met de wreef. Prescott is nu in balbezit. Solås verovert de bal door een tackle van achteren. Solås haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleanor United - Night Night 0:11

78e minuut.
Prescott raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bree komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Simons rent richting de bal. Klungelig pakt Diez de bal. Simons is nu in balbezit. Diez verovert de bal door een tackle van achteren. Diez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Elliott trapt de bal weg. Diez kopt de bal weg. Adalı heeft problemen om de bal te vangen. Adalı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleanor United - Night Night 0:12

83e minuut.
Manýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Manýsek probeert naar een medespeler te passen. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Solås onderschept slim de pass. Solås draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Manýsek passt de bal zonder na te denken. Solås rent richting de bal. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Solås onderschept slim de pass. Solås haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleanor United - Night Night 0:13

90e minuut.
Nebel geeft een hoge lob. Adalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adalı geeft de bal voor. Daar is Konsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adalı geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eleanor United 78%, Night Night 22%.
Eleanor United - Night Night 0:13