Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erdington City F.C Warta Zawiercie
Normal Tactiek 4-4-2 fake
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 48.6
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen good
hopeless Verdedigen good


1e minuut.
Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek probeert naar een medespeler te passen. Abutalıbov met een sublieme pass. Escalona rent richting de bal. Escalona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Erdington City - F.C Warta Zawiercie 0:1

3e minuut.
Abutalıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov passt de bal met de wreef. Garner is nu in balbezit. Daszek onderschept slim de pass. Daszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Escalona is nu in balbezit. Abutalıbov is nu in balbezit. Noble tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abutalıbov raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Abutalıbov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wheatley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Escalona springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erdington City - F.C Warta Zawiercie 0:2

10e minuut.
Abutalıbov passt de bal zonder na te denken. Price rent richting de bal. Price speelt de bal door. Daar is Daszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daszek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Guerra rent richting de bal. Guerra geeft de bal voor. Escalona rent richting de bal. Escalona haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Grzenkowski met de inworp. Abutalıbov rent richting de bal. Abutalıbov passt de bal met de wreef. Escalona is nu in balbezit. Escalona draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wilson kopt de bal weg. Price probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abutalıbov rent richting de bal. Escalona rent richting de bal. Escalona haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Garner kopt de bal weg. Wood probeert de bal met de borst te controleren. Dolibowski probeert naar een medespeler te passen. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona schiet op doel. Wheatley bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Guerra is nu in balbezit. Guerra passt de bal met de wreef. Garner is nu in balbezit. Daszek onderschept slim de pass. Daszek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wood rent richting de bal. Escalona verovert de bal door een tackle van achteren. Escalona met een sublieme pass. Daszek is nu in balbezit. Daszek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Collins geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Khải zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Daszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daszek geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Doeltrap. Collins met een harde bal richting middenveld. Guerra kopt de bal weg. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daszek is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Daszek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erdington City - F.C Warta Zawiercie 0:3

37e minuut.
Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov passt de bal zonder na te denken. Daszek is nu in balbezit. Daszek draait met de bal, schiet en ... Escalona springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erdington City - F.C Warta Zawiercie 0:4

40e minuut.
Lennon is nu in balbezit. Dolibowski is nu in balbezit. Dolibowski speelt de bal door. Escalona rent richting de bal. Escalona haalt uit met een fantastische trap. Wheatley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guerra zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Dolibowski de bal. Escalona geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erdington City 81%, F.C Warta Zawiercie 19%.
Erdington City - F.C Warta Zawiercie 0:4

49e minuut.
Żmuda rent richting de bal. Żmuda geeft de bal voor. Klungelig pakt Wilson de bal. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona draait met de bal, schiet en ... Wheatley bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Erdington City - F.C Warta Zawiercie 0:5

51e minuut.
Minh Khải rent richting de bal. Minh Khải speelt de bal door. Escalona rent richting de bal. Escalona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erdington City - F.C Warta Zawiercie 0:6

55e minuut.
Dolibowski is nu in balbezit. Dolibowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wilson de bal. Escalona rent richting de bal. Escalona schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Garner passt de bal met de wreef. Regis rent richting de bal. Regis probeert naar een medespeler te passen. Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Minh Khải passt de bal in één keer door. Wood is nu in balbezit. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Escalona rent richting de bal. Escalona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erdington City - F.C Warta Zawiercie 0:7

66e minuut.
Abutalıbov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Traxinger komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Price passt de bal zonder na te denken. Guerra rent richting de bal. Guerra geeft een hoge lob. Daszek is nu in balbezit. Daszek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Dolibowski geeft de bal voor. Daszek rent richting de bal. Daszek passt de bal in één keer door. Traxinger rent richting de bal. Traxinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erdington City - F.C Warta Zawiercie 0:8

81e minuut.
Garner rent richting de bal. Garner geeft een hoge lob. Dolibowski kopt de bal weg. Daszek is nu in balbezit. Daszek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Wheatley met een harde bal richting middenveld. Dolibowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Wilson de bal. Daszek is nu in balbezit. Daszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erdington City - F.C Warta Zawiercie 0:9

85e minuut.
Traxinger is nu in balbezit. Traxinger passt de bal zonder na te denken. Daszek is nu in balbezit. Daszek schiet op doel. Wheatley werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Escalona heeft problemen om de bal te vangen. Escalona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erdington City - F.C Warta Zawiercie 0:10

90e minuut.
Klungelig pakt Briscariu de bal. Briscariu passt de bal in één keer door. Minh Khải met een sublieme pass. Escalona rent richting de bal. Escalona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erdington City - F.C Warta Zawiercie 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erdington City 85%, F.C Warta Zawiercie 15%.
Erdington City - F.C Warta Zawiercie 0:11