Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
watfordfc Faversham County F.C.
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 19.7
adequate Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Savage rent richting de bal. Balе verovert de bal door een tackle van achteren. Mexes is nu in balbezit. Klungelig pakt Balе de bal. Balе draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Doeltrap. Robinson met een harde bal richting middenveld. Daar is Toogood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balе rent richting de bal. Balе schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Fry bereikt de bal nog maar net als eerste. Fry geeft een lange en hoge pass. Quansah bereikt de bal nog maar net als eerste. Robson onderschept slim de pass. Robson draait met de bal, schiet en ... Goods kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baker met een snelle inworp. Fry heeft problemen om de bal te vangen. Fry geeft een lange en hoge pass. Menace maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Goods maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
watfordfc - Faversham County F.C. 1:0

20e minuut.
Quansah geeft een hoge lob. Savage rent richting de bal. Balе tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balе krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Singh onderschept slim de pass. Balе is nu in balbezit. Singh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Singh krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Robinson met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Curtis de bal. Curtis passt de bal met de wreef. Balе bereikt de bal nog maar net als eerste. Balе haalt uit met een fantastische trap. Robinson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jenkins neemt de hoekschop. Honeywood rent richting de bal. Honeywood haalt uit met een fantastische trap. Robinson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Baker geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jenkins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balе controleert de bal met de borst. Balе schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Balе haalt uit met een fantastische trap. Savage speelt de bal door. Francis heeft problemen om de bal te vangen. Honeywood rent richting de bal. Honeywood geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Baker geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jenkins met een snelle inworp. Honeywood geeft een lange en hoge pass. Todd controleert de bal met de borst. Robinson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: watfordfc 49%, Faversham County F.C. 51%.
watfordfc - Faversham County F.C. 1:0

59e minuut.
Seaman rent richting de bal. Curtis geeft de bal voor. Spencer kopt de bal weg. Mexes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mexes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Seaman is nu in balbezit. Robson onderschept slim de pass. Robson met een sublieme pass. Menace is nu in balbezit. Menace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Toogood onderschept slim de pass. Toogood speelt de bal door. Quansah rent richting de bal. Robson onderschept slim de pass. Robson haalt uit met een fantastische trap. Goods kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
watfordfc - Faversham County F.C. 2:0

68e minuut.
Robson onderschept slim de pass. Curtis probeert naar een medespeler te passen. Fry probeert naar een medespeler te passen. Robson rent richting de bal. Robson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
watfordfc - Faversham County F.C. 3:0

79e minuut.
Honeywood rent richting de bal. Honeywood passt de bal in één keer door. Mexes rent richting de bal. Mexes haalt uit met een fantastische trap. Todd probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Fry passt de bal met de wreef. Robson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Menace de bal. Menace draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: watfordfc 41%, Faversham County F.C. 59%.
watfordfc - Faversham County F.C. 3:0