Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MK Gallacticos FC Moroos
451 Tactiek v1
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 47.3
weak Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Groover speelt de bal door. Haye rent richting de bal. Raig verovert de bal door een tackle van achteren. Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea draait met de bal, schiet en ... Sousa bokst de bal weg.

3e minuut.
Dołęga kopt de bal weg. Daar is Haye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flocea speelt de bal door. Raig bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sousa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Groover is nu in balbezit. Hollywood verovert de bal door een tackle van achteren. Hollywood geeft de bal voor. Raig is nu in balbezit. Raig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Haye rent richting de bal. Raig onderschept slim de pass. Flocea met een sublieme pass. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Scotto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mason de bal. Bailey rent richting de bal. Bailey haalt uit met een fantastische trap. Sousa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Gallacticos - FC Moroos 0:1

12e minuut.
Raig verovert de bal door een tackle van achteren. Raig passt de bal met de wreef. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey draait met de bal, schiet en ... Sousa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Gallacticos - FC Moroos 0:2

17e minuut.
Bailey is nu in balbezit. Kinsella bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey onderschept slim de pass. Bailey haalt uit met een fantastische trap. Scholes probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Scholes geeft de bal voor. Valiente is nu in balbezit. Hollywood speelt de bal door. Scotto rent richting de bal. Scotto geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Klungelig pakt Raig de bal. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig onderschept slim de pass. Raig schiet op doel. Sousa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Scholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes geeft een lange en hoge pass. Hollywood kopt de bal weg. Raig probeert de bal met de borst te controleren. Raig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Sousa met een harde bal richting middenveld. Bailey kopt de bal weg. Raig heeft problemen om de bal te vangen. Raig draait met de bal, schiet en ... Sousa bokst de bal weg.

35e minuut.
Raig rent richting de bal. Ellard onderschept slim de pass. Bailey is nu in balbezit. Bailey draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Haye de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ellard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellard geeft de bal voor. Klungelig pakt Robertson de bal. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Flocea kopt de bal weg. Raig bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Raig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. Sousa trapt de bal weg. Flocea met een sublieme pass. Raig rent richting de bal. Raig draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Scotto draait met de bal, schiet en ... Sousa speelt de bal door. Flocea kopt de bal weg. Bailey rent richting de bal. Bailey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MK Gallacticos 81%, FC Moroos 19%.
MK Gallacticos - FC Moroos 0:2

51e minuut.
Raig rent richting de bal. Haye verovert de bal door een tackle van achteren. Flocea onderschept slim de pass. Bailey rent richting de bal. Bailey haalt uit met een fantastische trap. Sousa bokst de bal weg.

60e minuut.
Daar is Scotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scotto met een sublieme pass. Raig is nu in balbezit. Raig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MK Gallacticos - FC Moroos 0:3

62e minuut.
Raig bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig draait met de bal, schiet en ... Dyche probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MK Gallacticos - FC Moroos 0:4

63e minuut.
Haye rent richting de bal. Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea passt de bal zonder na te denken. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey schiet op doel. Sousa bokst de bal weg. Paal!

67e minuut.
Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig is nu in balbezit. Bailey rent richting de bal. Raig bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kadastu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Flocea kopt de bal weg. Dyche bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadastu onderschept slim de pass. Kadastu draait met de bal, schiet en ... Sousa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Gallacticos - FC Moroos 0:5

72e minuut.
Daar is Haye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadastu is nu in balbezit. Haye is nu in balbezit. Kadastu verovert de bal door een tackle van achteren. Kadastu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey speelt de bal door. Kadastu heeft problemen om de bal te vangen. Bailey rent richting de bal. Bailey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MK Gallacticos - FC Moroos 0:6

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Scholes met een harde bal richting middenveld. Bailey kopt de bal weg. Kadastu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadastu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dołęga met de inworp. Bailey is nu in balbezit. Bailey geeft een lange en hoge pass. Kadastu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Bailey geeft een lange en hoge pass. Sousa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Flocea verovert de bal door een tackle van achteren. Flocea met een sublieme pass. Scholes is nu in balbezit. Bailey onderschept slim de pass. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Gallacticos - FC Moroos 0:7

86e minuut.
Kadastu is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dołęga zal de hoekschop nemen. Scotto is nu in balbezit. Scotto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Scotto rent richting de bal. Scotto haalt uit met een fantastische trap. Scholes probeert de bal aan de voet te houden. Scotto is nu in balbezit. Scotto geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sousa trapt de bal weg. Bailey kopt de bal weg. Daar is Haye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadastu rent richting de bal. Kadastu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MK Gallacticos 81%, FC Moroos 19%.
MK Gallacticos - FC Moroos 0:7