Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Norg FC AFC Corby
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.4
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Gray rent richting de bal. Gray geeft een lange en hoge pass. Hughеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith Rowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith Rowe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Bradshaw met een sublieme pass. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Richie verovert de bal door een tackle van achteren. Costa rent richting de bal. Costa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Weaver onderschept slim de pass. Weaver passt de bal zonder na te denken. Richie is nu in balbezit. Richie haalt uit met een fantastische trap. Jonеs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norg FC - AFC Corby 1:0

27e minuut.
Costa controleert de bal met de borst. Costa passt de bal met de wreef. Richie rent richting de bal. Richie schiet op doel. Jonеs maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Torres is nu in balbezit. Torres passt de bal zonder na te denken. Smith Rowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith Rowe schiet op doel. Burn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Norg FC - AFC Corby 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norg FC 48%, AFC Corby 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Norg FC - AFC Corby 1:1

47e minuut.
Inworp. Golding zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Costa geeft een hoge lob. Gascoigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascoigne draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Norg FC - AFC Corby 2:1

48e minuut.
Smith Rowe is nu in balbezit. Hughеs is nu in balbezit. Hughеs passt de bal in één keer door. Bell is nu in balbezit. Bell geeft een lange en hoge pass. Burn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Richie is nu in balbezit. Richie probeert naar een medespeler te passen. Bradshaw geeft een hoge lob. Richie is nu in balbezit. Richie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Howell geeft een lange en hoge pass. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McMillan. McMillan krijgt een gele kaart.

68e minuut.
McMillan verovert de bal door een tackle van achteren. McMillan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cullip de bal onder controle te krijgen. Richie is nu in balbezit. Richie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Klungelig pakt Elliott de bal. Elliott speelt de bal door. Cullip heeft problemen om de bal te vangen. Richie bereikt de bal nog maar net als eerste. Richie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Norg FC - AFC Corby 3:1

83e minuut.
Bell met een sublieme pass. Klungelig pakt Hughеs de bal. Hughеs geeft een lange en hoge pass. Smith Rowe is nu in balbezit. Smith Rowe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Norg FC - AFC Corby 3:2

85e minuut.
Hughеs passt de bal zonder na te denken. Inworp. McMillan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gascoigne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gascoigne geeft een lange en hoge pass. Jonеs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Elliott de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norg FC - AFC Corby 4:2

88e minuut.
Durbin heeft problemen om de bal te vangen. Golding is nu in balbezit. Durbin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Golding moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Golding kan niet meer verder spelen. Barnеs komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norg FC 44%, AFC Corby 56%.
Norg FC - AFC Corby 4:2