Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
towns ultras Cowcutter
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 19.9
solid Schieten poor
good Passen poor
poor Verdedigen average


6e minuut.
Mason geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lago met de inworp. Kelbauskas geeft de bal voor. Landgrebe springt en kopt de bal. Kaur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kelbauskas is nu in balbezit. Jupp onderschept slim de pass. Jupp speelt de bal door. Klungelig pakt Roonеy de bal. Roonеy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lago geeft de bal voor. Kelbauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelbauskas passt de bal zonder na te denken. Landgrebe rent richting de bal. Landgrebe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Connolly kopt de bal weg. Klungelig pakt Przeczek de bal. Przeczek geeft de bal voor. Toužimský rent richting de bal. Toužimský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kelbauskas kopt de bal weg. Klungelig pakt Toužimský de bal. Toužimský passt de bal in één keer door. Landgrebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Landgrebe haalt uit met een fantastische trap. Kaur bokst de bal weg.

31e minuut.
Filantropol passt de bal zonder na te denken. Toužimský is nu in balbezit. Toužimský speelt de bal door. Landgrebe rent richting de bal. Landgrebe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kelbauskas met een sublieme pass. Toužimský rent richting de bal. Toužimský probeert naar een medespeler te passen. Landgrebe heeft problemen om de bal te vangen. Landgrebe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kaur trapt de bal weg. Kelbauskas is nu in balbezit. Kelbauskas probeert naar een medespeler te passen. Landgrebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Landgrebe haalt uit met een fantastische trap. Kaur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: towns ultras 30%, Cowcutter 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
towns ultras - Cowcutter 0:0

50e minuut.
Mason geeft een lange en hoge pass. Tucker probeert de bal aan de voet te houden. Landgrebe rent richting de bal. Landgrebe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Lago verovert de bal door een tackle van achteren. Lago speelt de bal door. Landgrebe is nu in balbezit. Toužimský heeft problemen om de bal te vangen. Toužimský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mason is nu in balbezit. Kelbauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Kelbauskas met een sublieme pass. Landgrebe is nu in balbezit. Landgrebe haalt uit met een fantastische trap. Kaur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Landgrebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Landgrebe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Smart rent richting de bal. Smart passt de bal met de wreef. Tucker heeft problemen om de bal te vangen. Landgrebe rent richting de bal. Landgrebe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
towns ultras - Cowcutter 1:0

65e minuut.
Smart met een sublieme pass. Kelbauskas probeert naar een medespeler te passen. Landgrebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Landgrebe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
towns ultras - Cowcutter 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: towns ultras 39%, Cowcutter 61%.
towns ultras - Cowcutter 2:0