Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sans-culottes strikeforce fc
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 18.7
adequate Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Baluganti is nu in balbezit. Baluganti passt de bal in één keer door. Talbot is nu in balbezit. Kluska onderschept slim de pass. Kluska draait met de bal, schiet en ... Adingra bokst de bal weg.

2e minuut.
Metcalfe geeft een hoge lob. Kilman kan de bal niet met de borst controleren. Muster geeft een hoge lob. Luciano rent richting de bal. Luciano draait met de bal, schiet en ... Adingra bokst de bal weg.

11e minuut.
Cotterill met een sublieme pass. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciano passt de bal in één keer door. Kluska is nu in balbezit. Kluska schiet op doel. Adingra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Baluganti geeft een hoge lob. Estévez is nu in balbezit. Estévez passt de bal in één keer door. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kluska onderschept slim de pass. Kluska draait met de bal, schiet en ... Newton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cottee geeft een hoge lob. Luciano maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mac Allister rent richting de bal. Mac Allister passt de bal in één keer door. Tărşolea probeert naar een medespeler te passen. Mexes rent richting de bal. Mexes geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Muster is nu in balbezit. Muster met een sublieme pass. Daar is Newton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luciano rent richting de bal. Luciano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp speelt de bal door. Cotterill speelt de bal door. Kluska rent richting de bal. Kluska schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cottee kopt de bal weg. Lacey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cotterill speelt de bal door. Kluska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - strikeforce fc 1:0

39e minuut.
Cottee speelt de bal door. Cotterill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotterill passt de bal met de wreef. Luciano is nu in balbezit. Luciano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Sharp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Estévez is nu in balbezit. Estévez met een sublieme pass. Kluska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluska draait met de bal, schiet en ... Adingra bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sans-culottes 31%, strikeforce fc 69%.
sans-culottes - strikeforce fc 1:0

52e minuut.
Cottee rent richting de bal. Vance onderschept slim de pass. Vance met een sublieme pass. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Estévez passt de bal met de wreef. Kluska rent richting de bal. Talbot is nu in balbezit. Kluska verovert de bal door een tackle van achteren. Kluska draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Murarczyk geeft een hoge lob. Sharp rent richting de bal. Sharp passt de bal met de wreef. Luciano is nu in balbezit. Luciano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cottee kopt de bal weg. Cotterill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotterill met een sublieme pass. Kluska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluska draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Talbot speelt de bal door. Klungelig pakt Kilman de bal. Kilman passt de bal in één keer door. Terry is nu in balbezit. Terry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cotterill onderschept slim de pass. Cotterill probeert naar een medespeler te passen. Cottee speelt de bal door. Muster bereikt de bal nog maar net als eerste. Muster geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sans-culottes 35%, strikeforce fc 65%.
sans-culottes - strikeforce fc 1:0