Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warszawa Warszawa (L) PARADISE UTD
orimod Tactiek 532dmvol2
50% Balbezit 50%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
59.4 gemiddelde waardering 65.9
excellent Schieten formidable
excellent Passen formidable
very good Verdedigen formidable


16e minuut.
Eltek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitrea rent richting de bal. Mitrea geeft een hoge lob. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - PARADISE UTD 0:1

16e minuut.
Klungelig pakt Polk de bal. Polk met een sublieme pass. Jankowiak rent richting de bal. Jankowiak schiet op doel. Isham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - PARADISE UTD 0:2

18e minuut.
Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak passt de bal zonder na te denken. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - PARADISE UTD 0:3

23e minuut.
Mitrea is nu in balbezit. Nadarkiewicz speelt de bal door. Cuervo Simón is nu in balbezit. Cuervo Simón geeft de bal voor. Jankowiak springt en kopt de bal. Isham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Cuervo Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo Simón passt de bal in één keer door. Eltek speelt de bal door. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap. Isham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Nadarkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Eltek rent richting de bal. Eltek probeert naar een medespeler te passen. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk geeft een lange en hoge pass. Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak draait met de bal, schiet en ... Isham maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - PARADISE UTD 0:4

29e minuut.
Cuervo Simón rent richting de bal. Cuervo Simón passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jankowiak de bal. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap. Isham probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Eltek probeert de bal met de borst te controleren. Sueskun rent richting de bal. Wanczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Simon onderschept slim de pass. Simon schiet op doel. Barroso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Wanczyk met een sublieme pass. Eltek is nu in balbezit. Eltek passt de bal met de wreef. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Polk geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sueskun stond buitenspel. Adamopoulos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jankowiak rent richting de bal. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap. Isham bokst de bal weg.

38e minuut.
Nadarkiewicz passt de bal met de wreef. Eltek rent richting de bal. Eltek passt de bal in één keer door. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Eltek is nu in balbezit. Eltek geeft een lange en hoge pass. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak onderschept slim de pass. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap. Isham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 75%, PARADISE UTD 25%.
Warszawa Warszawa (L) - PARADISE UTD 0:4

46e minuut.
Sunyovszky komt het veld opgelopen. Mitrea met een sublieme pass. Jankowiak is nu in balbezit. Gornostaev begaat een overtreding. Gornostaev krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Sunyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jankowiak. Hughes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hughes kan niet meer verder spelen. Shafer komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Wanczyk rent richting de bal. Wanczyk probeert naar een medespeler te passen. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea schiet op doel. Isham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - PARADISE UTD 0:5

55e minuut.
Shafer onderschept slim de pass. Nadarkiewicz onderschept slim de pass. Nadarkiewicz passt de bal met de wreef. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Brito heeft problemen om de bal te vangen. Brito geeft een lange en hoge pass. Salamanca heeft problemen om de bal te vangen. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak schiet op doel. Isham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sunyovszky kopt de bal weg. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - PARADISE UTD 0:6

62e minuut.
Jankowiak passt de bal zonder na te denken. Nadarkiewicz is nu in balbezit. Nadarkiewicz passt de bal in één keer door. Mitrea rent richting de bal. Mitrea haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Eltek rent richting de bal. Eltek geeft de bal voor. Coolidge rent richting de bal. Jankowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Jankowiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - PARADISE UTD 0:7

68e minuut.
Mitrea is nu in balbezit. Jankowiak is nu in balbezit. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - PARADISE UTD 0:8

70e minuut.
Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Sunyovszky is nu in balbezit. Sunyovszky passt de bal zonder na te denken. Jankowiak rent richting de bal. Jankowiak draait met de bal, schiet en ... Isham bokst de bal weg.

75e minuut.
Jankowiak draait met de bal, schiet en ... Isham speelt de bal door. Musso kopt de bal weg. Simon rent richting de bal. Simon draait met de bal, schiet en ... Barroso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Sunyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunyovszky geeft een lange en hoge pass. Salamanca kan de bal niet met de borst controleren. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak draait met de bal, schiet en ... Isham bokst de bal weg. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - PARADISE UTD 0:9

86e minuut.
Schuppan geeft een lange en hoge pass. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polk. Jankowiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nadarkiewicz wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Musso is nu in balbezit. Schuppan onderschept slim de pass. Schuppan geeft de bal voor. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Isham met een harde bal richting middenveld. Musso is nu in balbezit. Musso passt de bal in één keer door. Simon rent richting de bal. Simon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 68%, PARADISE UTD 32%.
Warszawa Warszawa (L) - PARADISE UTD 0:9