Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 01:11
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: nyU Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10201
nyU Ggrass
treisaseunu Tactiek P23
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 54.8
very good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Kalaycı geeft de bal voor. Neculau rent richting de bal. Enache onderschept slim de pass. Enache draait met de bal, schiet en ... Gąbka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Ggrass 0:1

6e minuut.
Varga probeert naar een medespeler te passen. Araujo rent richting de bal. Araujo met een sublieme pass. Pinzani is nu in balbezit. Pinzani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Thompson is nu in balbezit. Miccicché verovert de bal door een tackle van achteren. Miccicché probeert naar een medespeler te passen. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gabrie. Lekov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Varga met een snel genomen vrije trap. Araujo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nyU - Ggrass 1:1

19e minuut.
Thompson heeft problemen om de bal te vangen. Araujo is nu in balbezit. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Pinzani rent richting de bal. Pinzani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Hallingstad met een harde bal richting middenveld. Gämperle kopt de bal weg. Pinzani rent richting de bal. Pinzani schiet op doel. Hallingstad bokst de bal weg.

23e minuut.
Vandebroek passt de bal met de wreef. Whitsitt rent richting de bal. Cisteacov rent richting de bal. Whitsitt onderschept slim de pass. Whitsitt schiet op doel. Gąbka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Enache is nu in balbezit. Enache schiet op doel. Gąbka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Wymeersch onderschept slim de pass. Miccicché onderschept slim de pass. Miccicché met een sublieme pass. Pinzani is nu in balbezit. Pinzani haalt uit met een fantastische trap. Hallingstad bokst de bal weg.

35e minuut.
Varga met een sublieme pass. Araujo is nu in balbezit. Araujo draait met de bal, schiet en ... Kalaycı probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Ggrass 2:1

37e minuut.
Wymeersch verovert de bal door een tackle van achteren. Wymeersch speelt de bal door. Thompson speelt de bal door. Enache rent richting de bal. Enache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gämperle passt de bal zonder na te denken. Varga heeft problemen om de bal te vangen. Varga passt de bal in één keer door. Araujo rent richting de bal. Araujo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Ggrass 3:1

41e minuut.
Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisteacov is nu in balbezit. Vandebroek begaat een overtreding. Vandebroek krijgt een gele kaart. Cisteacov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cisteacov met een snel genomen vrije trap. Araujo kopt de bal weg. Daar is Pinzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinzani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hallingstad bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 49%, Ggrass 51%.
nyU - Ggrass 3:1

46e minuut.
Baletić komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Thompson rent richting de bal. Thompson passt de bal zonder na te denken. Vandebroek met een sublieme pass. Enache rent richting de bal. Enache draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Neculau kopt de bal weg. Cisteacov met een sublieme pass. Araujo is nu in balbezit. Araujo geeft de bal voor. Baletić maakt een snoekduik en kopt de bal. Hallingstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Baletić stond buitenspel. Ouali komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gabrie neemt vlug de vrije trap. Thompson is nu in balbezit. Gämperle onderschept slim de pass. Miccicché is nu in balbezit. Miccicché geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Ggrass 4:1

72e minuut.
Cassarini komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Gämperle geeft een lange en hoge pass. Baletić kopt de bal weg. Klungelig pakt Araujo de bal. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Mitri komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt passt de bal met de wreef. Enache rent richting de bal. Enache draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 41%, Ggrass 59%.
nyU - Ggrass 4:1