Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marauders FC Megara FC
3-5-2 Var1 Tactiek System_2
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 47.3
very good Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Skenderov onderschept slim de pass. Skenderov probeert naar een medespeler te passen. Tulus is nu in balbezit. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Megara FC 1:0

4e minuut.
Talpăiute geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Singh met de inworp. Strik geeft de bal voor. Joneѕ krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Megara FC 2:0

16e minuut.
Casados onderschept slim de pass. Casados geeft een lange en hoge pass. Tello heeft problemen om de bal te vangen. Tulus is nu in balbezit. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Twellman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Talpăiute passt de bal met de wreef. Manolov probeert naar een medespeler te passen. Singh met een sublieme pass. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Đình Văn probeert naar een medespeler te passen. Skenderov met een sublieme pass. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton passt de bal in één keer door. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Megara FC 3:0

33e minuut.
Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skenderov onderschept slim de pass. Skenderov probeert naar een medespeler te passen. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Megara FC 4:0

34e minuut.
Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ geeft de bal voor. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gawinecki rent richting de bal. Skenderov verovert de bal door een tackle van achteren. Skenderov probeert naar een medespeler te passen. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ draait met de bal, schiet en ... Twellman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Tulus speelt de bal door. Hamilton rent richting de bal. Hamilton passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Joneѕ de bal. Joneѕ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Megara FC 5:0

44e minuut.
Đình Văn probeert naar een medespeler te passen. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute begaat een overtreding. Talpăiute krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 30%, Megara FC 70%.
Marauders FC - Megara FC 5:0

56e minuut.
Tello speelt de bal door. Inworp. Singh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strik probeert naar een medespeler te passen. Hamilton geeft de bal voor. Paal! Twellman bokst de bal weg. Paszczyszyn passt de bal zonder na te denken. Silber rent richting de bal. Singh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Singh krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Skenderov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dantas de bal. Tulus is nu in balbezit. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton draait met de bal, schiet en ... Twellman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tulus is nu in balbezit. Tulus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Megara FC 6:0

64e minuut.
Đình Văn bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Văn passt de bal met de wreef. Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Tulus rent richting de bal. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ passt de bal in één keer door. Tulus is nu in balbezit. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Twellman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Megara FC 7:0

79e minuut.
Gawinecki geeft een hoge lob. Strik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Singh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber draait met de bal, schiet en ... Mierzeja bokst de bal weg. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Mierzeja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Megara FC 7:1

80e minuut.
Short komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Daar is Gawinecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn passt de bal zonder na te denken. Camuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Camuñas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 40%, Megara FC 60%.
Marauders FC - Megara FC 7:1