Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 01:11
  • Competitiewedstrijd: B-League.01
  • Stadion: Crushers Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2813
Crushers madball
541 Tactiek Fc1
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 31.3
slecht Schieten matig
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Van Horn is nu in balbezit. Van Horn geeft een hoge lob. Parkman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Graulund bereikt de bal nog maar net als eerste. Graulund draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Crushers - madball 0:1

10e minuut.
Rambo is nu in balbezit. Rambo probeert naar een medespeler te passen. Vallow is nu in balbezit. Vallow haalt uit met een fantastische trap. Lombardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crushers - madball 1:1

22e minuut.
Aniston heeft problemen om de bal te vangen. Aniston geeft de bal voor. Griffey kopt de bal weg. Graulund is nu in balbezit. Graulund haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullan draait met de bal, schiet en ... Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Durst de bal. House met een sublieme pass. Klungelig pakt Mullan de bal. Mullan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bice kopt de bal weg. Stephenson probeert de bal aan de voet te houden. Rambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallow schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crushers 64%, madball 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crushers - madball 1:1

49e minuut.
Clercq kopt de bal weg. Graulund is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parkman. Parkman krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Daar is Rambo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clercq is nu in balbezit. Clercq passt de bal zonder na te denken. Graulund bereikt de bal nog maar net als eerste. Graulund haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Shanks komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Shanks is nu in balbezit. Bice begaat een overtreding. Shanks raakt geblesseerd tijdens het duel. Shanks zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Graulund rent richting de bal. House rent richting de bal. Graulund is nu in balbezit. Graulund schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Rambo schiet op doel. Daar is Stephenson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shanks is nu in balbezit. Vallow verovert de bal door een tackle van achteren. Vallow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Maringá komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Graulund rent richting de bal. Graulund probeert naar een medespeler te passen. Maringá rent richting de bal. Maringá draait met de bal, schiet en ... Nixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crushers - madball 1:2

77e minuut.
Rambo passt de bal in één keer door. Graulund rent richting de bal. Graulund probeert naar een medespeler te passen. Maringá rent richting de bal. Maringá haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crushers 52%, madball 48%.
Crushers - madball 1:2