Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 01:11
  • Competitiewedstrijd: B-League.01
  • Stadion: MEFC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2796
MEFC DNTX
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Pence probeert naar een medespeler te passen. Locke bereikt de bal nog maar net als eerste. Felton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Felton krijgt een gele kaart. Locke raakt geblesseerd tijdens het duel. Capano met een snel genomen vrije trap. Behncke kopt de bal weg. Talisman is nu in balbezit. Talisman schiet op doel. Daniels bokst de bal weg.

15e minuut.
Broome geeft een hoge lob. Zinger rent richting de bal. Felton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Felton krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

17e minuut.
Conway geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kennedy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kutcher rent richting de bal. Kutcher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Pence de bal. Kutcher is nu in balbezit. Capano rent richting de bal. Kutcher onderschept slim de pass. Kutcher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Talisman bereikt de bal nog maar net als eerste. Talisman met een sublieme pass. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralston is nu in balbezit. Ralston draait met de bal, schiet en ... Daniels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Behncke onderschept slim de pass. Behncke passt de bal zonder na te denken. Hall is nu in balbezit. Ralston verovert de bal door een tackle van achteren. Ralston draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Hall geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talisman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ralston is nu in balbezit. Ralston haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MEFC 58%, DNTX 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MEFC - DNTX 0:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pence met een sublieme pass. Klungelig pakt Kutcher de bal. Kutcher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Locke rent richting de bal. Locke met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Capano de bal onder controle te krijgen. Kutcher rent richting de bal. Kutcher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MEFC - DNTX 1:0

60e minuut.
Doeltrap. Hasselhoff trapt de bal weg van het doel. Mullan kopt de bal weg. Ralston bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralston draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hall is nu in balbezit. Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall is nu in balbezit. Kutcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutcher haalt uit met een fantastische trap. Carson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carson probeert naar een medespeler te passen. Pence kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hall de bal onder controle te krijgen. Kutcher rent richting de bal. Kutcher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MEFC - DNTX 2:0

69e minuut.
Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullan met een sublieme pass. Ralston rent richting de bal. Behncke rent richting de bal. Behncke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pence heeft problemen om de bal te vangen. Ralston bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralston passt de bal in één keer door. Behncke is nu in balbezit. Behncke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MEFC 38%, DNTX 62%.
MEFC - DNTX 2:0