Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Rebels Great Slashers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 22
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Zahn passt de bal zonder na te denken. Qualls rent richting de bal. Qualls passt de bal met de wreef. Durant bereikt de bal nog maar net als eerste. Durant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Walton kopt de bal weg. Kuykendall rent richting de bal. Qualls verovert de bal door een tackle van achteren. Durant bereikt de bal nog maar net als eerste. Durant draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Arnold speelt de bal door. Izzard is nu in balbezit. Unseld bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzard onderschept slim de pass. Izzard draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Qualls is nu in balbezit. Arnold verovert de bal door een tackle van achteren. Arnold speelt de bal door. Swanson rent richting de bal. Swanson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Swanson bereikt de bal nog maar net als eerste. McCreary onderschept slim de pass. Izzard onderschept slim de pass. Swanson is nu in balbezit. Swanson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Zahn rent richting de bal. Izzard verovert de bal door een tackle van achteren. Izzard met een sublieme pass. Swanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Swanson draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zolman passt de bal met de wreef. McCreary is nu in balbezit. Swanson verovert de bal door een tackle van achteren. Swanson schiet op doel. Cannon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Rebels - Great Slashers 0:1

40e minuut.
Kuykendall probeert naar een medespeler te passen. Izzard bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzard probeert naar een medespeler te passen. Swanson rent richting de bal. Swanson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Rebels - Great Slashers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Rebels 60%, Great Slashers 40%.
Black Rebels - Great Slashers 0:2

51e minuut.
Klungelig pakt Bobo de bal. Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnold passt de bal zonder na te denken. Swanson heeft problemen om de bal te vangen. Swanson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Durant kopt de bal weg. Quail is nu in balbezit. Quail geeft de bal voor. Bobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bobo is nu in balbezit. Izzard onderschept slim de pass. Izzard passt de bal in één keer door. Swanson rent richting de bal. Swanson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Crittenden probeert naar een medespeler te passen. Arnold probeert naar een medespeler te passen. Durant bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualls bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualls haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Rebels 55%, Great Slashers 45%.
Black Rebels - Great Slashers 0:2