Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Columbus Foxes Dangerous Cavaliers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter geeft een lange en hoge pass. Daar is Bias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. French heeft problemen om de bal te vangen. Searles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Blanding geeft een lange en hoge pass. Biggerstaff heeft problemen om de bal te vangen. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Biggerstaff onderschept slim de pass. Biggerstaff geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Farris kopt de bal weg. Cassar probeert de bal aan de voet te houden. Steinbrenner rent richting de bal. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap. Collins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus Foxes - Dangerous Cavaliers 0:1

42e minuut.
Stottlemyre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biggerstaff rent richting de bal. Biggerstaff passt de bal met de wreef. Everall is nu in balbezit. Everall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus Foxes - Dangerous Cavaliers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus Foxes 47%, Dangerous Cavaliers 53%.
Columbus Foxes - Dangerous Cavaliers 0:2

51e minuut.
Everall passt de bal met de wreef. Steinbrenner is nu in balbezit. Cassar bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner onderschept slim de pass. Steinbrenner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
McGraw is nu in balbezit. McGraw probeert naar een medespeler te passen. Green rent richting de bal. Green geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bias de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
McGraw passt de bal in één keer door. Stottlemyre bereikt de bal nog maar net als eerste. Stottlemyre passt de bal zonder na te denken. Higgins rent richting de bal. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
McGlone verovert de bal door een tackle van achteren. McGlone geeft een lange en hoge pass. Daar is Hunter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunter schiet op doel. Searles werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus Foxes 53%, Dangerous Cavaliers 47%.
Columbus Foxes - Dangerous Cavaliers 0:2