Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Tornado Highland Stars
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Long is nu in balbezit. Long passt de bal zonder na te denken. King speelt de bal door. Smock rent richting de bal. Smock draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Trigg passt de bal met de wreef. Dunseth is nu in balbezit. Dunseth speelt de bal door. Smock bereikt de bal nog maar net als eerste. Smock haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dunseth is nu in balbezit. Mastroeni onderschept slim de pass. Mastroeni passt de bal zonder na te denken. Long rent richting de bal. Long haalt uit met een fantastische trap. De Rosario bokst de bal weg.

37e minuut.
Keen rent richting de bal. Keen geeft de bal voor. Smock bereikt de bal nog maar net als eerste. Smock draait met de bal, schiet en ... Graves werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Tornado - Highland Stars 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Tornado 50%, Highland Stars 50%.
Infamous Tornado - Highland Stars 1:0

54e minuut.
Klungelig pakt Dunseth de bal. Mastroeni is nu in balbezit. Mastroeni passt de bal in één keer door. Corrales is nu in balbezit. Corrales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
King kopt de bal weg. Dunseth rent richting de bal. Mastroeni begaat een overtreding. Dunseth raakt geblesseerd tijdens het duel. Trigg wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hardee rent richting de bal. Hardee geeft een hoge lob. Bradford heeft problemen om de bal te vangen. Smock is nu in balbezit. Smock haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Tornado 54%, Highland Stars 46%.
Infamous Tornado - Highland Stars 1:0