Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ringers FC Supriadi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 23.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Ashe is nu in balbezit. Ashe passt de bal in één keer door. Barnett is nu in balbezit. Barnett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ringers FC - Supriadi 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt Goldblum de bal. Barnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett haalt uit met een fantastische trap. Todd probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Armington probeert naar een medespeler te passen. Ghisalberti rent richting de bal. Ghisalberti geeft een hoge lob. Barnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ringers FC - Supriadi 0:2

44e minuut.
Ashe rent richting de bal. Ashe haalt uit met een fantastische trap. Todd controleert de bal met de borst. Barnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett schiet op doel. Fisher bokst de bal weg. Daar is Goldblum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ringers FC 65%, Supriadi 35%.
Ringers FC - Supriadi 0:2

47e minuut.
Inworp. Selolwane met de inworp. Christopher bereikt de bal nog maar net als eerste. Armington onderschept slim de pass. Armington geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Ventura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armington rent richting de bal. Armington geeft een lange en hoge pass. Selolwane bereikt de bal nog maar net als eerste. Selolwane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Razov rent richting de bal. Məhərəmli is nu in balbezit. Məhərəmli passt de bal zonder na te denken. Barnett rent richting de bal. Barnett draait met de bal, schiet en ... Fisher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Niewiarowski met een sublieme pass. Gullo is nu in balbezit. Gullo probeert naar een medespeler te passen. Barnett rent richting de bal. Barnett schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ghisalberti rent richting de bal. Ventura onderschept slim de pass. Ventura met een sublieme pass. Hankla rent richting de bal. Hankla draait met de bal, schiet en ... Van Buren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Ghisalberti is nu in balbezit. Armington onderschept slim de pass. Armington probeert naar een medespeler te passen. Hankla is nu in balbezit. Hankla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ringers FC 37%, Supriadi 63%.
Ringers FC - Supriadi 0:2