Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsealona F.C BLC FC
Attack Tactiek 433
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Merritt kopt de bal weg. Hopkins rent richting de bal. Queeley schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Queeley krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Bowden speelt de bal door. Loretta rent richting de bal. Loretta met een sublieme pass. Day is nu in balbezit. Day draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsealona F.C - BLC FC 1:0

11e minuut.
Owen geeft een lange en hoge pass. Floyd kopt de bal weg. Wilder bereikt de bal nog maar net als eerste. Loretta verovert de bal door een tackle van achteren. Loretta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lisi trapt de bal weg. Wagner kopt de bal weg. Daar is Wilder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Day rent richting de bal. Day schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bowden is nu in balbezit. Bowden geeft een lange en hoge pass. Day rent richting de bal. Day haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsealona F.C - BLC FC 2:0

40e minuut.
Queeley verovert de bal door een tackle van achteren. Queeley probeert naar een medespeler te passen. Hopkins probeert naar een medespeler te passen. Wagner rent richting de bal. Wagner geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Merritt bereikt de bal nog maar net als eerste. Queeley geeft een lange en hoge pass. Wilder rent richting de bal. Loretta onderschept slim de pass. Loretta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsealona F.C 50%, BLC FC 50%.
Chelsealona F.C - BLC FC 2:0

55e minuut.
Pope geeft een hoge lob. Inworp. Hundley met de inworp. Lochrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lochrie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Hundley probeert naar een medespeler te passen. Merritt is nu in balbezit. Strickland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Strickland krijgt een gele kaart. Merritt roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Merritt kan niet meer verder spelen. Darcy komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Owen geeft de bal voor. Klungelig pakt Queeley de bal. Darcy rent richting de bal. Darcy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsealona F.C - BLC FC 2:1

74e minuut.
Darcy rent richting de bal. Strickland is nu in balbezit. Darcy onderschept slim de pass. Darcy haalt uit met een fantastische trap. Harlow probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hancock speelt de bal door. Bowden kopt de bal weg. Wilder controleert de bal met de borst. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hopkins probeert naar een medespeler te passen. Queeley bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcy onderschept slim de pass. Myernick bereikt de bal nog maar net als eerste. Myernick schiet op doel. Hancock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

83e minuut.
Hopkins kopt de bal weg. Myernick bereikt de bal nog maar net als eerste. Myernick speelt de bal door. Darcy heeft problemen om de bal te vangen. Darcy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Swinehart passt de bal met de wreef. Lochrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lochrie passt de bal zonder na te denken. Myernick bereikt de bal nog maar net als eerste. Myernick haalt uit met een fantastische trap. Hancock bokst de bal weg. Harlow controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsealona F.C - BLC FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsealona F.C 60%, BLC FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsealona F.C - BLC FC 2:2