Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eagles Fc_ Nk.Celik
532 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tenoff passt de bal zonder na te denken. Kingsley met een sublieme pass. Hejduk is nu in balbezit. Hejduk haalt uit met een fantastische trap. Walls probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gibbs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Gibbs met een harde bal richting middenveld. Burns kopt de bal weg. Klungelig pakt Scott de bal. Brunt rent richting de bal. Brunt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Scott geeft een lange en hoge pass. Braxton heeft problemen om de bal te vangen. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott geeft een hoge lob. Hejduk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Scott kopt de bal weg. Thornton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rhine is nu in balbezit. Rhine draait met de bal, schiet en ... Gibbs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Charnock passt de bal met de wreef. Collins onderschept slim de pass. Behncke is nu in balbezit. Brunt verovert de bal door een tackle van achteren. Brunt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eagles Fc_ 45%, Nk.Celik 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eagles Fc_ - Nk.Celik 0:0

63e minuut.
Brunt is nu in balbezit. Brunt passt de bal zonder na te denken. Braxton is nu in balbezit. Braxton draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Behncke geeft een lange en hoge pass. Brunt probeert de bal aan de voet te houden. Tenoff is nu in balbezit. Charnock verovert de bal door een tackle van achteren. Charnock geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Behncke rent richting de bal. Behncke passt de bal in één keer door. Stewart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brunt rent richting de bal. Brunt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eagles Fc_ 52%, Nk.Celik 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eagles Fc_ - Nk.Celik 0:0