Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metrotown Coquitlam Mountain Lions
4def Tactiek new532
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
65.2 gemiddelde waardering 55.6
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
uitmuntend Verdedigen solide


7e minuut.
Durces kopt de bal weg. Turkal rent richting de bal. Turkal passt de bal met de wreef. Luts rent richting de bal. Luts haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Śleboda onderschept slim de pass. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleboda verovert de bal door een tackle van achteren. Śleboda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Metrotown - Coquitlam Mountain Lions 1:0

15e minuut.
Durces geeft een hoge lob. Turkal kopt de bal weg. Wieczerek kan de bal niet met de borst controleren. Luts rent richting de bal. Luts haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Diţă is nu in balbezit. Daoud onderschept slim de pass. Daoud geeft de bal voor. Śleboda krijgt zijn hoofd ertegen. Mason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Fujita is nu in balbezit. Tokdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Tokdemir passt de bal met de wreef. Śleboda is nu in balbezit. Śleboda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Panin bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaš onderschept slim de pass. Balaš probeert naar een medespeler te passen. Luts rent richting de bal. Luts schiet op doel. Mason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Luts passt de bal zonder na te denken. Daoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Daoud speelt de bal door. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Śleboda passt de bal zonder na te denken. Daoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Daoud passt de bal zonder na te denken. Daar is Luts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Metrotown - Coquitlam Mountain Lions 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metrotown 28%, Coquitlam Mountain Lions 72%.
Metrotown - Coquitlam Mountain Lions 2:0

51e minuut.
Wieczerek met de inworp. Diţă geeft een lange en hoge pass. Panin kopt de bal weg. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk haalt uit met een fantastische trap. Miloklizovic bokst de bal weg.

54e minuut.
Dajk rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dajk met een snelle inworp. Quevedo geeft een lange en hoge pass. Panin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Mason met een sublieme pass. Balaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaš geeft de bal voor. Daar is Diţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luts rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Luts is nu in balbezit. Luts probeert naar een medespeler te passen. Śleboda rent richting de bal. Śleboda draait met de bal, schiet en ... Ulkowski probeert de bal aan de voet te houden. Mason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Durces onderschept slim de pass. Durces passt de bal in één keer door. Wieczerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczerek geeft een lange en hoge pass. Dajk springt en kopt de bal. Miloklizovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Ferrer onderschept slim de pass. Fujita rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Śleboda. Śleboda krijgt een gele kaart. Fujita is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fujita zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Panin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tokdemir speelt de bal door. Klungelig pakt Daoud de bal. Daoud speelt de bal door. Luts heeft problemen om de bal te vangen. Luts schiet op doel. Mason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luts rent richting de bal. Luts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Balaš speelt de bal door. Daoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Daoud passt de bal met de wreef. Luts is nu in balbezit. Luts haalt uit met een fantastische trap. Mason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Turkal speelt de bal door. Luts is nu in balbezit. Luts passt de bal zonder na te denken. Daoud geeft de bal voor. Śleboda maakt een snoekduik en kopt de bal. Mason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Quevedo probeert naar een medespeler te passen. Balaš met een sublieme pass. Daoud geeft een hoge lob. Śleboda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metrotown - Coquitlam Mountain Lions 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metrotown 41%, Coquitlam Mountain Lions 59%.
Metrotown - Coquitlam Mountain Lions 3:0