Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giancola Maple white royals
Striker Tactiek 3-3-4
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 45.3
uitstekend Schieten zeer goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Vandíček met de inworp. Davidson is nu in balbezit. Vendrame tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vendrame krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Szczyptański kopt de bal weg. Klungelig pakt Casseruola de bal. Čičvarić rent richting de bal. Čičvarić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - white royals 0:1

9e minuut.
Szrajda geeft een lange en hoge pass. Vendrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendrame geeft een hoge lob. Barrera heeft problemen om de bal te vangen. Barrera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hamate heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Giancola Maple - white royals 1:1

11e minuut.
Vendrame rent richting de bal. Vendrame probeert naar een medespeler te passen. Piangerelli heeft problemen om de bal te vangen. Piangerelli draait met de bal, schiet en ... Brajnovits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - white royals 2:1

13e minuut.
Zero rent richting de bal. Gonet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Barrera neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - white royals 3:1

20e minuut.
Vendrame rent richting de bal. Vendrame geeft de bal voor. Daar is Cifrák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrera is nu in balbezit. Barrera draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - white royals 4:1

23e minuut.
Zero onderschept slim de pass. Zero passt de bal zonder na te denken. Piangerelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vendrame probeert naar een medespeler te passen. Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero passt de bal zonder na te denken. Piangerelli rent richting de bal. Piangerelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Casseruola geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pequeño met een snelle inworp. Čičvarić is nu in balbezit. Čičvarić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Čičvarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli verovert de bal door een tackle van achteren. Piangerelli speelt de bal door. Zero is nu in balbezit. Zero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Vendrame geeft een hoge lob. Casseruola geeft een lange en hoge pass. Vendrame speelt de bal door. Barrera is nu in balbezit. Barrera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Spinozzi komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Čičvarić passt de bal met de wreef. Zanardi verovert de bal door een tackle van achteren. Tenu is nu in balbezit. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Brasini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - white royals 4:2

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Surdu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giancola Maple 43%, white royals 57%.
Giancola Maple - white royals 4:2

51e minuut.
Spinozzi rent richting de bal. Spinozzi met een sublieme pass. Szczyptański is nu in balbezit. Tenu verovert de bal door een tackle van achteren. Tenu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Chalabardo verovert de bal door een tackle van achteren. Zero rent richting de bal. Zero met een sublieme pass. Barrera rent richting de bal. Barrera schiet op doel. Surdu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Casseruola rent richting de bal. Casseruola geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Piangerelli de bal onder controle te krijgen. Zero is nu in balbezit. Zero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Vendrame passt de bal in één keer door. Korycki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrera. Barrera krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Doeltrap. Praszelik komt het veld opgelopen. Ranović komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Chalabardo rent richting de bal. Praszelik is nu in balbezit. Chalabardo verovert de bal door een tackle van achteren. Chalabardo geeft de bal voor. Barrera maakt een snoekduik en kopt de bal. Surdu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - white royals 5:2

66e minuut.
Ranović is nu in balbezit. Vandíček verovert de bal door een tackle van achteren. Vandíček met een sublieme pass. Vendrame is nu in balbezit. Vendrame geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Praszelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Praszelik geeft de bal voor. Vendrame rent richting de bal. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - white royals 5:3

70e minuut.
Maddison komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mărculescu is nu in balbezit. Mărculescu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Spinozzi de bal onder controle te krijgen. Tenu is nu in balbezit. Tenu schiet op doel. Brasini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - white royals 5:4

79e minuut.
Zero rent richting de bal. Zero passt de bal in één keer door. Szrajda rent richting de bal. Piangerelli onderschept slim de pass. Piangerelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Maddison speelt de bal door. Chalabardo rent richting de bal. Chalabardo passt de bal in één keer door. Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărculescu speelt de bal door. Paal! Barrera is nu in balbezit. Barrera haalt uit met een fantastische trap. Surdu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - white royals 6:4

86e minuut.
Tenu met een sublieme pass. Daar is Maddison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spinozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera onderschept slim de pass. Barrera haalt uit met een fantastische trap. Surdu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giancola Maple 46%, white royals 54%.
Giancola Maple - white royals 6:4