Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Huskies Olympique Nationals
RedSuns Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
20% Spel op eigen helft 80%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.3 gemiddelde waardering 16.5
good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Hooper geeft de bal voor. Inworp. Lecavalier met de inworp. Spencer rent richting de bal. Spencer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dunne onderschept slim de pass. Dunne passt de bal met de wreef. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamedani is nu in balbezit. Hamedani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cloutier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloutier passt de bal met de wreef. Hooper controleert de bal met de borst. Noe rent richting de bal. Noe haalt uit met een fantastische trap. Paal!

10e minuut.
Boileau speelt de bal door. Lecavalier is nu in balbezit. Lecavalier geeft een lange en hoge pass. Sanchez maakt een snoekduik en kopt de bal. Robitaille werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Huskies - Olympique Nationals 1:0

21e minuut.
Keo bereikt de bal nog maar net als eerste. Keo geeft een lange en hoge pass. Hooper controleert de bal met de borst. Hamedani is nu in balbezit. Hamedani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Noe probeert naar een medespeler te passen. Spencer met een sublieme pass. Sanchez is nu in balbezit. Hamedani is nu in balbezit. Hamedani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Boileau is nu in balbezit. Boileau passt de bal in één keer door. Spencer probeert naar een medespeler te passen. Hamedani rent richting de bal. Hamedani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Noe speelt de bal door. Sanchez rent richting de bal. Cloutier onderschept slim de pass. Hamedani onderschept slim de pass. Hamedani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Van Eetvelde komt het veld opgelopen. Drury komt het veld opgelopen. Naptra komt het veld opgelopen. Hồng Phát komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Huskies 24%, Olympique Nationals 76%.
AFC Huskies - Olympique Nationals 1:0

56e minuut.
Naptra geeft een lange en hoge pass. Lecavalier rent richting de bal. Drury bereikt de bal nog maar net als eerste. Drury draait met de bal, schiet en ... Vanderpool probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Huskies - Olympique Nationals 2:0

56e minuut.
Cardona met een sublieme pass. Gamgee heeft problemen om de bal te vangen. Drury is nu in balbezit. Drury haalt uit met een fantastische trap. Robitaille kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Spencer geeft een hoge lob. Daar is Naptra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hooper is nu in balbezit. Noe verovert de bal door een tackle van achteren. Noe geeft een hoge lob. Robitaille verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Klungelig pakt Hooper de bal. Hồng Phát probeert naar een medespeler te passen. Keo bereikt de bal nog maar net als eerste. Drury onderschept slim de pass. Drury schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Huskies - Olympique Nationals 3:0

64e minuut.
Juzbasic bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzbasic geeft de bal voor. Blouin kopt de bal weg. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Boileau verovert de bal door een tackle van achteren. Boileau speelt de bal door. Drury bereikt de bal nog maar net als eerste. Drury haalt uit met een fantastische trap. Robitaille werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Huskies - Olympique Nationals 4:0

76e minuut.
Noe onderschept slim de pass. Noe speelt de bal door. Naptra rent richting de bal. Naptra geeft een hoge lob. Keo kopt de bal weg. Robitaille verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Hồng Phát rent richting de bal. Spencer rent richting de bal. Spencer passt de bal met de wreef. Drury is nu in balbezit. Drury draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vanderpool probeert naar een medespeler te passen. Noe rent richting de bal. Noe passt de bal met de wreef. Naptra is nu in balbezit. Naptra draait met de bal, schiet en ... Robitaille verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Allen speelt de bal door. Klungelig pakt Noe de bal. Noe passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Drury de bal. Drury haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen met een sublieme pass. Naptra probeert naar een medespeler te passen. Drury is nu in balbezit. Drury haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Keo geeft een hoge lob. Inworp. Lecavalier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drury bereikt de bal nog maar net als eerste. Drury haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vanderpool speelt de bal door. Young rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lecavalier. Lecavalier krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Huskies 16%, Olympique Nationals 84%.
AFC Huskies - Olympique Nationals 4:0