Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Terriers Wrexham
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Cook geeft een lange en hoge pass. Tobin is nu in balbezit. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Spencer heeft problemen om de bal te vangen. Rafferty verovert de bal door een tackle van achteren. Rafferty met een sublieme pass. Cook rent richting de bal. Cook haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mubarak passt de bal met de wreef. Tobin is nu in balbezit. Rafferty onderschept slim de pass. Cook verovert de bal door een tackle van achteren. Cook schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sinclair kopt de bal weg. Eliopoulous geeft de bal voor. Tobin kopt de bal weg. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Holden heeft problemen om de bal te vangen. Cook is nu in balbezit. Cook met een sublieme pass. Daar is Tobin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Braithwaite speelt de bal door. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook met een sublieme pass. Tobin is nu in balbezit. Tobin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zanardi met de inworp. Boxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Spencer probeert naar een medespeler te passen. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Terriers - Wrexham 1:0

42e minuut.
Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook schiet op doel. Klungelig pakt Campbell de bal. Tobin is nu in balbezit. Tobin schiet op doel. Alexiadis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Terriers 60%, Wrexham 40%.
SC Terriers - Wrexham 1:0

49e minuut.
Braithwaite is nu in balbezit. Tobin verovert de bal door een tackle van achteren. Cook is nu in balbezit. Cook draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Terriers - Wrexham 1:1

62e minuut.
Tobin heeft problemen om de bal te vangen. Cook is nu in balbezit. Tobin rent richting de bal. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Terriers - Wrexham 1:2

69e minuut.
Spencer geeft de bal voor. Braithwaite geeft een lange en hoge pass. Chursky bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths onderschept slim de pass. Griffiths draait met de bal, schiet en ... Garnett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Mubarak rent richting de bal. Mubarak passt de bal in één keer door. Boxer rent richting de bal. Griffiths rent richting de bal. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Holden is nu in balbezit. Rafferty rent richting de bal. Rafferty passt de bal in één keer door. Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Spencer passt de bal zonder na te denken. Braithwaite is nu in balbezit. Braithwaite speelt de bal door. Griffiths rent richting de bal. Griffiths schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Terriers 73%, Wrexham 27%.
SC Terriers - Wrexham 1:2