Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IFK Nationals Quarrelsome Mills
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.1
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


28e minuut.
Radchuck probeert naar een medespeler te passen. Lorian is nu in balbezit. Konstantyno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konstantyno krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fundy onderschept slim de pass. Fundy probeert naar een medespeler te passen. Carpentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpentier haalt uit met een fantastische trap. Dauchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Nationals 48%, Quarrelsome Mills 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IFK Nationals - Quarrelsome Mills 0:0

48e minuut.
Khan is nu in balbezit. Glover maakt een afschuwelijke overtreding. Khan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Darby zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Keele bereikt de bal nog maar net als eerste. Keele passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fitzpatrick met een snelle inworp. DeRosario is nu in balbezit. DeRosario passt de bal in één keer door. Konstantyno is nu in balbezit. Konstantyno geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Labrecque trapt de bal weg van het doel. DeRosario kopt de bal weg. Grazier probeert de bal aan de voet te houden. Guillon is nu in balbezit. Guillon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Weir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. DeRosario bereikt de bal nog maar net als eerste. Fundy verovert de bal door een tackle van achteren. Khan is nu in balbezit. Khan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kindel bokst de bal weg.

89e minuut.
Inworp. Acres Jr met de inworp. Piovanelli is nu in balbezit. Amado onderschept slim de pass. Amado geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Nationals 62%, Quarrelsome Mills 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IFK Nationals - Quarrelsome Mills 0:0