Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soccer Club Sportif WaffeX
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
de Vos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boissieres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. De Palma geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Burr geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boissieres met een snelle inworp. De Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. De Palma geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Burr is nu in balbezit. Van der Jeugt verovert de bal door een tackle van achteren. de Vos onderschept slim de pass. De Palma verovert de bal door een tackle van achteren. De Palma draait met de bal, schiet en ... Boissieres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Lincoln heeft problemen om de bal te vangen. Keele verovert de bal door een tackle van achteren. Keele passt de bal zonder na te denken. Van der Jeugt rent richting de bal. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Van der Jeugt passt de bal in één keer door. Iniesta rent richting de bal. Iniesta geeft een hoge lob. Keele is nu in balbezit. Keele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Club Sportif - WaffeX 1:0

36e minuut.
Klungelig pakt Lincoln de bal. Lincoln probeert naar een medespeler te passen. Clarke rent richting de bal. Clarke haalt uit met een fantastische trap. Lavallée probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soccer Club Sportif - WaffeX 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer Club Sportif 41%, WaffeX 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soccer Club Sportif - WaffeX 1:1

61e minuut.
Auld passt de bal in één keer door. Mercier rent richting de bal. Mercier geeft de bal voor. Statopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Statopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Statopoulos is nu in balbezit. Statopoulos geeft een hoge lob. Auld kopt de bal weg. Clarke rent richting de bal. Clarke draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Club Sportif - WaffeX 1:2

78e minuut.
Gupta geeft de bal voor. Inworp. Iniesta met een snelle inworp. De Palma rent richting de bal. De Palma geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer Club Sportif 53%, WaffeX 47%.
Soccer Club Sportif - WaffeX 1:2