Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 01:16
  • Competitiewedstrijd: League III.03
  • Stadion: FJTEAM Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2710
FJTEAM Daddys Girls
424 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Broussard is nu in balbezit. Fisher onderschept slim de pass. Fisher haalt uit met een fantastische trap. Chatel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FJTEAM - Daddys Girls 1:0

22e minuut.
Lorian passt de bal met de wreef. Harvey rent richting de bal. Harvey passt de bal met de wreef. Fisher rent richting de bal. Fisher draait met de bal, schiet en ... Chatel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Braithwaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Yu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Braithwaite. Braithwaite krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Humphries verovert de bal door een tackle van achteren. Humphries geeft de bal voor. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher schiet op doel. Chatel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FJTEAM - Daddys Girls 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FJTEAM 48%, Daddys Girls 52%.
FJTEAM - Daddys Girls 2:0

63e minuut.
Harvey passt de bal in één keer door. Yu is nu in balbezit. Yu probeert naar een medespeler te passen. Fisher is nu in balbezit. Fisher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FJTEAM - Daddys Girls 3:0

71e minuut.
Harvey probeert naar een medespeler te passen. Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yu passt de bal zonder na te denken. Fisher rent richting de bal. Fisher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Baum passt de bal in één keer door. Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yu probeert naar een medespeler te passen. Fisher is nu in balbezit. Fisher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Harvey geeft de bal voor. Vafir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fisher rent richting de bal. Fisher schiet op doel. Chatel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FJTEAM - Daddys Girls 4:0

86e minuut.
Hamedani heeft problemen om de bal te vangen. Hamedani passt de bal met de wreef. Proudfoot rent richting de bal. Rivera Carrera verovert de bal door een tackle van achteren. Rivera Carrera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FJTEAM - Daddys Girls 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FJTEAM 37%, Daddys Girls 63%.
FJTEAM - Daddys Girls 4:1