Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waverley Lions FC Stamford Rangers
Blitz Tactiek Pickles 2
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 42
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36 gemiddelde waardering 54.4
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Lah kopt de bal weg. Susi bereikt de bal nog maar net als eerste. Susi passt de bal zonder na te denken. Grubb geeft de bal voor. McConville krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah passt de bal in één keer door. Susi is nu in balbezit. Susi draait met de bal, schiet en ... Puławski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Grubb probeert naar een medespeler te passen. McConville is nu in balbezit. McConville passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Susi de bal. Susi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Klungelig pakt Kuliberta de bal. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliberta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kuliberta moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kuliberta schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Grubb raakt geblesseerd tijdens het duel. Schofield met een snel genomen vrije trap. McConville rent richting de bal. McConville haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Fa`Arodo rent richting de bal. Lah verovert de bal door een tackle van achteren. Lah passt de bal in één keer door. Susi rent richting de bal. Susi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. McConville rent richting de bal. McConville schiet op doel. Puławski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville haalt uit met een fantastische trap. Puławski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Stamford Rangers 0:1

21e minuut.
Fa`Arodo is nu in balbezit. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprogerakas is nu in balbezit. McConville verovert de bal door een tackle van achteren. McConville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Stamford Rangers 0:2

24e minuut.
Lah met een sublieme pass. Grubb probeert naar een medespeler te passen. Susi is nu in balbezit. McConville is nu in balbezit. McConville draait met de bal, schiet en ... Puławski bokst de bal weg.

25e minuut.
Fox passt de bal in één keer door. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek speelt de bal door. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Fox probeert de bal met de borst te controleren. Tysiąc speelt de bal door. Schofield probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keka rent richting de bal. Keka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Turek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McConville is nu in balbezit. Steele legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! McConville is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. McConville neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Stamford Rangers 0:3

38e minuut.
Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang geeft een lange en hoge pass. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville draait met de bal, schiet en ... Puławski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waverley Lions FC 72%, Stamford Rangers 28%.
Waverley Lions FC - Stamford Rangers 0:3

46e minuut.
Steele verovert de bal door een tackle van achteren. Turek rent richting de bal. Turek passt de bal met de wreef. Susi bereikt de bal nog maar net als eerste. Susi draait met de bal, schiet en ... Puławski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. McConville is nu in balbezit. McConville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Stamford Rangers 0:4

48e minuut.
Fa`Arodo rent richting de bal. Grubb verovert de bal door een tackle van achteren. Grubb passt de bal met de wreef. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Turek probeert naar een medespeler te passen. Susi rent richting de bal. Susi passt de bal zonder na te denken. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is McConville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McConville geeft een lange en hoge pass. Susi rent richting de bal. Susi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Stamford Rangers 0:5

57e minuut.
Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ geeft een hoge lob. Susi bereikt de bal nog maar net als eerste. Susi geeft de bal voor. McConville krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Stamford Rangers 0:6

59e minuut.
Grubb geeft de bal voor. Klungelig pakt Główczyk de bal. Susi bereikt de bal nog maar net als eerste. Susi haalt uit met een fantastische trap. Puławski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Stamford Rangers 0:7

59e minuut.
McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele is nu in balbezit. McConville verovert de bal door een tackle van achteren. Susi bereikt de bal nog maar net als eerste. Susi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lah onderschept slim de pass. McConville is nu in balbezit. Asprogerakas maakt een afschuwelijke overtreding. McConville wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. McConville kan niet meer verder spelen. Pollák komt het veld opgelopen. Lah zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Susi is nu in balbezit. Susi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Tysiąc passt de bal in één keer door. Dakessyan rent richting de bal. Dakessyan probeert naar een medespeler te passen. Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Turek rent richting de bal. Turek geeft een lange en hoge pass. Pollák is nu in balbezit. Pollák schiet op doel. Puławski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Stamford Rangers 0:8

71e minuut.
Kennedy kan de bal niet met de borst controleren. Grubb rent richting de bal. Grubb probeert naar een medespeler te passen. Susi rent richting de bal. Susi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Kennedy de bal. Lah onderschept slim de pass. Lah met een sublieme pass. Pollák is nu in balbezit. Pollák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lah verovert de bal door een tackle van achteren. Lah geeft een hoge lob. Susi kopt de bal weg. Pollák rent richting de bal. Pollák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Grubb is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kennedy. Grubb raakt geblesseerd tijdens het duel. Lah zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Susi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waverley Lions FC 68%, Stamford Rangers 32%.
Waverley Lions FC - Stamford Rangers 0:8