Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ginger Nuts cisco spurs
fifth Tactiek exp4
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
52.8 gemiddelde waardering 59.6
good Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen outstanding


2e minuut.
Morgan rent richting de bal. Kujawski verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczkowski is nu in balbezit. Wilczkowski passt de bal met de wreef. Sekulovski geeft een hoge lob. Olszowski bokst de bal weg.

6e minuut.
Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Brain verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boloda. Boloda krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Brzeżański speelt de bal door. Slater is nu in balbezit. Slater passt de bal in één keer door. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Inworp. Sekulovski met de inworp. Bracken geeft een hoge lob. Lockett bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockett schiet op doel. Olszowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Haddrill verovert de bal door een tackle van achteren. Haddrill geeft een hoge lob. Moscholios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan haalt uit met een fantastische trap. Olszowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ginger Nuts 46%, cisco spurs 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ginger Nuts - cisco spurs 0:0

50e minuut.
Moscholios is nu in balbezit. Franczak geeft een lange en hoge pass. Wilczkowski kopt de bal weg. Boloda rent richting de bal. Boloda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginger Nuts - cisco spurs 0:1

52e minuut.
Švejda onderschept slim de pass. Švejda speelt de bal door. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras draait met de bal, schiet en ... Coyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginger Nuts - cisco spurs 0:2

75e minuut.
Brain rent richting de bal. Caceras onderschept slim de pass. Caceras probeert naar een medespeler te passen. Slater is nu in balbezit. Slater draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Slater is nu in balbezit. Brzeżański rent richting de bal. Brzeżański passt de bal zonder na te denken. Boloda rent richting de bal. Boloda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Haddrill geeft de bal voor. Švejda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekulovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sekulovski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ginger Nuts 66%, cisco spurs 34%.
Ginger Nuts - cisco spurs 0:2