Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 11:30
  • Competitiewedstrijd: League II.02
  • Stadion: Real JB Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2773
Real JB Colossal Knights
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21.5
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


9e minuut.
Ng met de inworp. Bingley rent richting de bal. Zmire legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bingley is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bingley legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real JB - Colossal Knights 1:0

23e minuut.
Skaife met een sublieme pass. Ponting heeft problemen om de bal te vangen. Webster rent richting de bal. Ponting rent richting de bal. Ponting schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real JB - Colossal Knights 1:1

36e minuut.
Matassa is nu in balbezit. Zmire onderschept slim de pass. Zmire passt de bal zonder na te denken. Daar is Ponting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponting schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real JB 41%, Colossal Knights 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real JB - Colossal Knights 1:1

53e minuut.
Mendes kopt de bal weg. Ponting heeft problemen om de bal te vangen. Lopez rent richting de bal. Mendes onderschept slim de pass. Mendes schiet op doel. Koutsoukos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Matassa probeert naar een medespeler te passen. Ng rent richting de bal. Ng speelt de bal door. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Webster kopt de bal weg. Klenkoski controleert de bal met de borst. Brock begaat een overtreding. Brock krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Webster geeft een hoge lob. Skaife probeert de bal aan de voet te houden. Klenkoski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klenkoski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real JB 63%, Colossal Knights 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real JB - Colossal Knights 1:1