Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eternal Knights Olympus
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten weak
poor Passen average
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Jackson verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson geeft een lange en hoge pass. Daar is Tana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bracken bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jackson rent richting de bal. Leijer verovert de bal door een tackle van achteren. Leijer probeert naar een medespeler te passen. Tana is nu in balbezit. Tana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - Olympus 0:1

30e minuut.
Yang rent richting de bal. Bracken rent richting de bal. Bracken met een sublieme pass. Tana is nu in balbezit. Tana schiet op doel. Stevens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Watson passt de bal in één keer door. Dixon rent richting de bal. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis haalt uit met een fantastische trap. Boon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eternal Knights - Olympus 1:1

38e minuut.
Klungelig pakt Tana de bal. Francis onderschept slim de pass. Jackson is nu in balbezit. Jackson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Jackson rent richting de bal. Caceras onderschept slim de pass. Caceras met een sublieme pass. Tana rent richting de bal. Tana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Stevens trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Leijer de bal. Jackson speelt de bal door. Francis is nu in balbezit. Francis draait met de bal, schiet en ... Boon bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - Olympus 2:1

45e minuut.
Clark speelt de bal door. Francis rent richting de bal. Waite legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Francis raakt geblesseerd tijdens het duel. Jackson legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - Olympus 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Knights 55%, Olympus 45%.
Eternal Knights - Olympus 3:1

52e minuut.
Leijer is nu in balbezit. Borkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leijer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stuart met een snel genomen vrije trap. Tana is nu in balbezit. Tana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Borkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Jackson de bal. Watson geeft de bal voor. Headland probeert de bal aan de voet te houden. Clark geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zane met een snelle inworp. Yang rent richting de bal. Yang speelt de bal door. Klungelig pakt Francis de bal. Francis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Headland rent richting de bal. Jackson verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson passt de bal met de wreef. Francis rent richting de bal. Francis schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Watson speelt de bal door. Klungelig pakt Yang de bal. Yang geeft een hoge lob. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson passt de bal met de wreef. Francis rent richting de bal. Francis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - Olympus 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Knights 43%, Olympus 57%.
Eternal Knights - Olympus 4:1