Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hackney Marshes Eternal Knights
Test Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 19
very good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Watson rent richting de bal. Galan verovert de bal door een tackle van achteren. Galan probeert naar een medespeler te passen. Jayanthi rent richting de bal. Jayanthi schiet op doel. Stevens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - Eternal Knights 1:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mundy met de inworp. Montiel speelt de bal door. Jayanthi is nu in balbezit. Jayanthi draait met de bal, schiet en ... Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Galan met een sublieme pass. Montiel rent richting de bal. Montiel passt de bal zonder na te denken. Jayanthi rent richting de bal. Jayanthi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pruvost met een snelle inworp. Montiel rent richting de bal. Montiel geeft een lange en hoge pass. Jayanthi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - Eternal Knights 2:0

25e minuut.
Mundy is nu in balbezit. Francis onderschept slim de pass. Bennett is nu in balbezit. Francis onderschept slim de pass. Francis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zane bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen verovert de bal door een tackle van achteren. Allen passt de bal met de wreef. Jayanthi is nu in balbezit. Jayanthi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - Eternal Knights 3:0

30e minuut.
Inworp. Borkowski met de inworp. Watson rent richting de bal. Jayanthi onderschept slim de pass. Jayanthi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stevens trapt de bal weg. Montiel kopt de bal weg. Jayanthi is nu in balbezit. Jayanthi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hawrysiuk is nu in balbezit. Hawrysiuk met een sublieme pass. Jayanthi rent richting de bal. Jayanthi haalt uit met een fantastische trap. Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - Eternal Knights 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hackney Marshes 37%, Eternal Knights 63%.
Hackney Marshes - Eternal Knights 4:0

47e minuut.
Allen passt de bal met de wreef. Montiel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yang. Montiel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montiel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stevens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jayanthi heeft problemen om de bal te vangen. Jayanthi schiet op doel. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Mundy passt de bal met de wreef. Tome rent richting de bal. Jayanthi onderschept slim de pass. Jayanthi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - Eternal Knights 5:0

54e minuut.
Zane heeft problemen om de bal te vangen. Montiel verovert de bal door een tackle van achteren. Montiel met een sublieme pass. Jayanthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayanthi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Galan speelt de bal door. Montiel is nu in balbezit. Montiel geeft de bal voor. Jayanthi is nu in balbezit. Jayanthi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - Eternal Knights 6:0

64e minuut.
Jayanthi is nu in balbezit. Jayanthi geeft een lange en hoge pass. Yang is nu in balbezit. Montiel onderschept slim de pass. Montiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pruvost rent richting de bal. Pruvost passt de bal in één keer door. Hawrysiuk is nu in balbezit. Jayanthi onderschept slim de pass. Jayanthi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Watson is nu in balbezit. Watson speelt de bal door. Klungelig pakt Galan de bal. Jayanthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayanthi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - Eternal Knights 7:0

80e minuut.
Klungelig pakt Jayanthi de bal. Jayanthi draait met de bal, schiet en ... Zane heeft problemen om de bal te vangen. Jayanthi is nu in balbezit. Jayanthi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - Eternal Knights 8:0

82e minuut.
Montiel heeft problemen om de bal te vangen. Montiel met een sublieme pass. Jayanthi rent richting de bal. Jayanthi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - Eternal Knights 9:0

84e minuut.
Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel rent richting de bal. Montiel geeft de bal voor. Jayanthi is nu in balbezit. Jayanthi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - Eternal Knights 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hackney Marshes 23%, Eternal Knights 77%.
Hackney Marshes - Eternal Knights 10:0