Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Pelagonia Colossal Knights
4-3-3 ATT Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten average
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


14e minuut.
Russell passt de bal zonder na te denken. Headland rent richting de bal. Headland probeert naar een medespeler te passen. Woodbridge rent richting de bal. Woodbridge haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Headland passt de bal met de wreef. Arnold rent richting de bal. Arnold passt de bal in één keer door. Boškovski is nu in balbezit. Boškovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Trappe geeft de bal voor. Inworp. Woodbridge met een snelle inworp. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan geeft de bal voor. Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Russell onderschept slim de pass. Fernando rent richting de bal. Fernando probeert naar een medespeler te passen. Klenkoski rent richting de bal. Klenkoski geeft een hoge lob. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Pelagonia 49%, Colossal Knights 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Pelagonia - Colossal Knights 0:0

46e minuut.
Nikas met een snelle inworp. Boškovski controleert de bal met de borst. Fernando bereikt de bal nog maar net als eerste. Boškovski verovert de bal door een tackle van achteren. Boškovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Mendes rent richting de bal. Mendes speelt de bal door. Zmire bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodbridge verovert de bal door een tackle van achteren. Woodbridge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Colossal Knights 1:0

57e minuut.
Headland geeft een lange en hoge pass. Emerton kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Woodbridge de bal onder controle te krijgen. Arnold rent richting de bal. Arnold draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
McDermott probeert naar een medespeler te passen. Fernando is nu in balbezit. Fernando passt de bal met de wreef. Mendes rent richting de bal. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Pelagonia 36%, Colossal Knights 64%.
F.C. Pelagonia - Colossal Knights 1:0