Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eternal Knights Real JB
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Lopez met een sublieme pass. Yang met een sublieme pass. Francis is nu in balbezit. Francis haalt uit met een fantastische trap. Koutsoukos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - Real JB 1:0

5e minuut.
Bingley is nu in balbezit. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Matassa rent richting de bal. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis schiet op doel. Koutsoukos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - Real JB 2:0

12e minuut.
Ng speelt de bal door. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson met een sublieme pass. Francis is nu in balbezit. Francis schiet op doel. Koutsoukos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Inworp. Skaife zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bingley is nu in balbezit. Bingley draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tome de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Watson onderschept slim de pass. Brock is nu in balbezit. Brock passt de bal in één keer door. Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Watson verovert de bal door een tackle van achteren. Watson passt de bal in één keer door. Dudgeon geeft de bal voor. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden haalt uit met een fantastische trap. Stevens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Yang probeert naar een medespeler te passen. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Houston begaat een overtreding. Clark is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yang met een snel genomen vrije trap. Koutsoukos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Matassa passt de bal zonder na te denken. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden passt de bal met de wreef. Bingley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingley draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Stevens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Watson met een sublieme pass. Webster rent richting de bal. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis draait met de bal, schiet en ... Koutsoukos probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

45e minuut.
Jackson rent richting de bal. Brock probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Clark neemt de hoekschop. Francis krijgt zijn hoofd ertegen. Koutsoukos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Knights 51%, Real JB 49%.
Eternal Knights - Real JB 2:0

51e minuut.
Nguyen met een sublieme pass. Borkowski is nu in balbezit. Borkowski geeft een hoge lob. Clark rent richting de bal. Clark schiet op doel. Koutsoukos bokst de bal weg.

53e minuut.
Watson passt de bal zonder na te denken. Borkowski heeft problemen om de bal te vangen. Dudgeon geeft de bal voor. Yang is nu in balbezit. Yang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Skaife geeft een hoge lob. Zane bereikt de bal nog maar net als eerste. Matassa rent richting de bal. Bingley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - Real JB 2:1

68e minuut.
Brock speelt de bal door. Van Steeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Zane rent richting de bal. Van Steeden onderschept slim de pass. Van Steeden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Brock rent richting de bal. Brock passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zane de bal. Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bingley is nu in balbezit. Bingley geeft de bal voor. Klungelig pakt Skaife de bal. Skaife haalt uit met een fantastische trap. Van Steeden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eternal Knights - Real JB 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Knights 40%, Real JB 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eternal Knights - Real JB 2:2