Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.A.O.K. Cruising Kings
Normal Tactiek Hello1
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 51.3
average Schieten outstanding
average Passen very good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Lahnichi rent richting de bal. Lahnichi passt de bal in één keer door. Niwiński rent richting de bal. Niwiński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cingel de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:1

6e minuut.
Duchewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Duchewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tran de bal. Biesmans rent richting de bal. Biesmans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:2

7e minuut.
Trotta passt de bal met de wreef. Niwiński met een sublieme pass. Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Cingel is nu in balbezit. Cingel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:3

8e minuut.
Biesmans verovert de bal door een tackle van achteren. Biesmans schiet op doel. Zago kopt de bal weg. Cingel is nu in balbezit. Cingel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:4

9e minuut.
Macallister bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahnichi onderschept slim de pass. Lahnichi speelt de bal door. Cingel rent richting de bal. Cingel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:5

12e minuut.
Lahnichi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niwiński geeft een lange en hoge pass. Carcalete kopt de bal weg. Daar is Biesmans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesmans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:6

14e minuut.
Kumasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumasin passt de bal zonder na te denken. Carcalete met een sublieme pass. Cingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:7

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Sianidis de bal onder controle te krijgen. Cingel rent richting de bal. Cingel passt de bal in één keer door. Biesmans rent richting de bal. Biesmans haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Niwiński passt de bal met de wreef. Kumasin geeft de bal voor. Cingel geeft een hoge lob. Biesmans rent richting de bal. Biesmans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:8

19e minuut.
Trotta met een sublieme pass. Lahnichi speelt de bal door. Biesmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Doeltrap. Tran trapt de bal weg van het doel. Carcalete kopt de bal weg. Biesmans is nu in balbezit. Biesmans geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Doeltrap. Zago trapt de bal weg. Carcalete kopt de bal weg. Biesmans geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:9

25e minuut.
Nagl rent richting de bal. Lahnichi verovert de bal door een tackle van achteren. Lahnichi probeert naar een medespeler te passen. Biesmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesmans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:10

27e minuut.
Balabanel bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete onderschept slim de pass. Carcalete geeft een lange en hoge pass. Biesmans is nu in balbezit. Biesmans schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tran geeft de bal voor. Inworp. Lahnichi met de inworp. Niwiński geeft een lange en hoge pass. Biesmans springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Tran kopt de bal weg. Klungelig pakt Kumasin de bal. Kumasin speelt de bal door. Daar is Biesmans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesmans schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Niwiński speelt de bal door. Lahnichi rent richting de bal. Lahnichi probeert naar een medespeler te passen. Biesmans rent richting de bal. Biesmans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:11

34e minuut.
Cingel kan de bal niet met de borst controleren. Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński passt de bal zonder na te denken. Biesmans rent richting de bal. Biesmans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:12

37e minuut.
Sianidis probeert naar een medespeler te passen. Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński passt de bal met de wreef. Cingel rent richting de bal. Cingel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:13

39e minuut.
Kumasin passt de bal met de wreef. Niwiński is nu in balbezit. Niwiński geeft een hoge lob. Cingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:14

41e minuut.
Nagl kopt de bal weg. Sianidis probeert de bal aan de voet te houden. Cingel probeert naar een medespeler te passen. Biesmans rent richting de bal. Biesmans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:15

43e minuut.
Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete geeft een hoge lob. Tran heeft problemen om de bal te vangen. Biesmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesmans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:16

44e minuut.
Lotti met een sublieme pass. Macallister speelt de bal door. Carcalete rent richting de bal. Carcalete geeft een hoge lob. Cingel springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. 83%, Cruising Kings 17%.
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:16

46e minuut.
Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Biesmans heeft problemen om de bal te vangen. Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński geeft een hoge lob. Cingel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Carcalete met een sublieme pass. Biesmans is nu in balbezit. Biesmans speelt de bal door. Cingel is nu in balbezit. Cingel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:17

50e minuut.
Sianidis rent richting de bal. Sianidis probeert naar een medespeler te passen. Carcalete met een sublieme pass. Cingel rent richting de bal. Cingel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:18

53e minuut.
Kumasin is nu in balbezit. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete geeft de bal voor. Klungelig pakt Cingel de bal. Cingel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:19

59e minuut.
Tran geeft een hoge lob. Carcalete rent richting de bal. Carcalete geeft de bal voor. Cingel is nu in balbezit. Cingel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:20

60e minuut.
Biesmans probeert naar een medespeler te passen. Cingel heeft problemen om de bal te vangen. Biesmans is nu in balbezit. Biesmans schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tran de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:21

61e minuut.
Coleman met een sublieme pass. Daar is Fenech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesmans rent richting de bal. Cingel is nu in balbezit. Cingel haalt uit met een fantastische trap. Paal! Zago heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:22

64e minuut.
Tran geeft de bal voor. Klungelig pakt Cingel de bal. Cingel passt de bal met de wreef. Biesmans rent richting de bal. Biesmans schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lahnichi neemt de hoekschop. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nagl kopt de bal weg. Feliksiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trotta speelt de bal door. Cingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:23

68e minuut.
Daar is Trotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor Fenech. Goede buitenspelval van de verdediging. Kumasin neemt vlug de vrije trap. Biesmans probeert de bal met de borst te controleren. Biesmans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:24

69e minuut.
Coleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingel verovert de bal door een tackle van achteren. Cingel passt de bal met de wreef. Biesmans is nu in balbezit. Biesmans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:25

70e minuut.
Inworp. Trotta met een snelle inworp. Lahnichi rent richting de bal. Lahnichi geeft de bal voor. Cingel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:26

71e minuut.
Coleman met een sublieme pass. Daar is Fenech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesmans rent richting de bal. Cingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Zago met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Niwiński de bal onder controle te krijgen. Lahnichi met een sublieme pass. Biesmans heeft problemen om de bal te vangen. Biesmans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:27

80e minuut.
Feliksiak geeft een hoge lob. Lahnichi controleert de bal met de borst. Lahnichi geeft een lange en hoge pass. Biesmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesmans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:28

86e minuut.
Inworp. Carcalete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kumasin met een sublieme pass. Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lahnichi speelt de bal door. Biesmans controleert de bal met de borst. Lahnichi is nu in balbezit. Biesmans rent richting de bal. Biesmans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:29

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. 76%, Cruising Kings 24%.
P.A.O.K. - Cruising Kings 0:29