Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edgeworth Eagles F.C Bond University
Attack Tactiek 442
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 48.3
adequate Schieten solid
weak Passen very good
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Vohánka is nu in balbezit. Vohánka met een sublieme pass. Daar is Puutsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puutsa draait met de bal, schiet en ... Geană werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edgeworth Eagles F.C - Bond University 0:1

14e minuut.
Zmire bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmire geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Raducanu de bal. Ptak rent richting de bal. Ptak draait met de bal, schiet en ... Zorbas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Wilmots verovert de bal door een tackle van achteren. Wilmots met een sublieme pass. Vohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohánka haalt uit met een fantastische trap. Bollen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Geană bokst de bal weg.

20e minuut.
Sabljak probeert de bal aan de voet te houden. Gumprecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumprecht speelt de bal door. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vohánka is nu in balbezit. Vohánka speelt de bal door. Dezza rent richting de bal. Dezza geeft een lange en hoge pass. Puutsa krijgt zijn hoofd ertegen. Geană probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Puutsa kopt de bal weg. Klungelig pakt Vohánka de bal. Bollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohánka onderschept slim de pass. Vohánka haalt uit met een fantastische trap. Geană bokst de bal weg.

38e minuut.
Wilmots speelt de bal door. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant passt de bal met de wreef. Vohánka is nu in balbezit. Vohánka haalt uit met een fantastische trap. Geană verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edgeworth Eagles F.C 72%, Bond University 28%.
Edgeworth Eagles F.C - Bond University 0:1

55e minuut.
Bollen heeft problemen om de bal te vangen. Puutsa rent richting de bal. Zmire is nu in balbezit. Puutsa onderschept slim de pass. Puutsa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Grant passt de bal met de wreef. Apostel is nu in balbezit. Apostel probeert naar een medespeler te passen. Vohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohánka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Hännikäinen geeft een lange en hoge pass. Apostel geeft een lange en hoge pass. Grant is nu in balbezit. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Dezza speelt de bal door. Apostel probeert naar een medespeler te passen. Vohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohánka draait met de bal, schiet en ... Geană maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edgeworth Eagles F.C - Bond University 0:2

67e minuut.
Apostel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohánka is nu in balbezit. Galekovic onderschept slim de pass. Galekovic geeft een lange en hoge pass. Guerrero geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Krajčík geeft een hoge lob. Bollen speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Galekovic de bal onder controle te krijgen. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Zmire kopt de bal weg. Dezza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohánka draait met de bal, schiet en ... Geană probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edgeworth Eagles F.C - Bond University 0:3

80e minuut.
bin azad heeft problemen om de bal te vangen. Raducanu speelt de bal door. Wilmots speelt de bal door. Puutsa heeft problemen om de bal te vangen. Puutsa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dezza met de inworp. Apostel probeert naar een medespeler te passen. Vohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohánka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edgeworth Eagles F.C - Bond University 0:4

88e minuut.
Apostel geeft een hoge lob. Vrkic kopt de bal weg. Grant rent richting de bal. Grant haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Edgeworth Eagles F.C - Bond University 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edgeworth Eagles F.C 75%, Bond University 25%.
Edgeworth Eagles F.C - Bond University 0:5