Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phil My Tank XI Hamsik United
Hoho Tactiek 4231
48% Balbezit 52%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 25.6
average Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen weak


7e minuut.
Shaw geeft een lange en hoge pass. Barrett heeft problemen om de bal te vangen. Towers bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett onderschept slim de pass. Barrett haalt uit met een fantastische trap. Markovski bokst de bal weg.

11e minuut.
Tomane met een snelle inworp. Peake is nu in balbezit. Peake probeert naar een medespeler te passen. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett schiet op doel. Markovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hewitt kopt de bal weg. Kamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamara draait met de bal, schiet en ... Markovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Hamsik United 1:0

21e minuut.
Tomane onderschept slim de pass. Tomane geeft de bal voor. Baser kopt de bal weg. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw haalt uit met een fantastische trap. Markovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Rafter passt de bal met de wreef. Inworp. Peake zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jára rent richting de bal. Jára geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Towers verovert de bal door een tackle van achteren. Kamara is nu in balbezit. Barrett rent richting de bal. Barrett draait met de bal, schiet en ... Markovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Hamsik United 2:0

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrett met de inworp. Peake speelt de bal door. Kamara is nu in balbezit. Kamara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Hamsik United 3:0

41e minuut.
Barrett rent richting de bal. Barrett passt de bal met de wreef. Kamara is nu in balbezit. Kamara schiet op doel. Markovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Hamsik United 4:0

44e minuut.
Goodwin met een harde bal richting middenveld. Peake kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Blake de bal onder controle te krijgen. Kamara rent richting de bal. Kamara haalt uit met een fantastische trap. Markovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phil My Tank XI 28%, Hamsik United 72%.
Phil My Tank XI - Hamsik United 4:0

51e minuut.
Ferris verovert de bal door een tackle van achteren. Ferris speelt de bal door. Baser speelt de bal door. Kamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamara schiet op doel. Markovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Hamsik United 5:0

57e minuut.
Puca probeert naar een medespeler te passen. Blake is nu in balbezit. Blake geeft een lange en hoge pass. Mason kopt de bal weg. Patterson probeert naar een medespeler te passen. Goodwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Peake bereikt de bal nog maar net als eerste. Peake speelt de bal door. Kamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Hamsik United 6:0

64e minuut.
Tomane bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomane geeft een lange en hoge pass. Peake rent richting de bal. Klungelig pakt Barrett de bal. Barrett draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Jára geeft een hoge lob. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw geeft een lange en hoge pass. Kamara is nu in balbezit. Kamara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - Hamsik United 7:0

68e minuut.
Bird is nu in balbezit. Bird passt de bal zonder na te denken. Jára geeft een lange en hoge pass. Kamara rent richting de bal. Kamara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hewitt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shaw zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baser bereikt de bal nog maar net als eerste. Baser geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bird bereikt de bal nog maar net als eerste. Peake verovert de bal door een tackle van achteren. Peake geeft een lange en hoge pass. Barrett is nu in balbezit. Barrett haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Inworp. Barrett met de inworp. Jára geeft een lange en hoge pass. Kamara heeft problemen om de bal te vangen. Kamara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phil My Tank XI 25%, Hamsik United 75%.
Phil My Tank XI - Hamsik United 7:0