Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andywyw Sivesta FC
442 Tactiek 433
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 24.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


7e minuut.
Caceras met een sublieme pass. Arrarte probeert naar een medespeler te passen. Nwagazi met een sublieme pass. Pantelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Srhoj rent richting de bal. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras is nu in balbezit. Plesa is nu in balbezit. Plesa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
McDermott rent richting de bal. Lohy verovert de bal door een tackle van achteren. Lohy passt de bal zonder na te denken. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds draait met de bal, schiet en ... Huxley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grover probeert de bal aan de voet te houden. Anastasiadis rent richting de bal. Anastasiadis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Sivesta FC 0:1

26e minuut.
Reynolds passt de bal zonder na te denken. Voice is nu in balbezit. Voice passt de bal met de wreef. Pantelidis is nu in balbezit. Pantelidis draait met de bal, schiet en ... McConville kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Anastasiadis heeft problemen om de bal te vangen. O`Connor rent richting de bal. Anastasiadis begaat een overtreding. O`Connor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Edwards zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. McConville bokst de bal weg.

34e minuut.
Klungelig pakt Pantelidis de bal. Lohy rent richting de bal. Pantelidis verovert de bal door een tackle van achteren. Pantelidis haalt uit met een fantastische trap. McConville werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Andywyw - Sivesta FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andywyw 50%, Sivesta FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andywyw - Sivesta FC 1:1

51e minuut.
Cain bereikt de bal nog maar net als eerste. Cain geeft een lange en hoge pass. McDermott geeft een hoge lob. Voice is nu in balbezit. Voice schiet op doel. McConville bokst de bal weg.

66e minuut.
Grover bereikt de bal nog maar net als eerste. Grover geeft een lange en hoge pass. Anastasiadis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caceras rent richting de bal. Caceras geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pantelidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McDermott is nu in balbezit. Lohy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lohy naar de kleedkamers voor een vroege douche. McDermott raakt geblesseerd tijdens het duel. Edwards zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cain kan de bal niet met de borst controleren. Pantelidis rent richting de bal. Pantelidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Sivesta FC 2:1

86e minuut.
Edwards onderschept slim de pass. McDermott is nu in balbezit. McDermott probeert naar een medespeler te passen. Pantelidis is nu in balbezit. Pantelidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andywyw 39%, Sivesta FC 61%.
Andywyw - Sivesta FC 2:1