Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victorious Secret Chunky Monkey Town
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
17 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Clarke geeft een hoge lob. Klee rent richting de bal. Perosh verovert de bal door een tackle van achteren. Perosh draait met de bal, schiet en ... Douglas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - Chunky Monkey Town 1:0

21e minuut.
Nohra bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty verovert de bal door een tackle van achteren. Neal is nu in balbezit. Neal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victorious Secret - Chunky Monkey Town 1:1

23e minuut.
Nohra onderschept slim de pass. Fleming tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nohra raakt geblesseerd tijdens het duel. Nohra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Singleton speelt de bal door. Richardson probeert de bal aan de voet te houden. Carr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Naven geeft de bal voor. Clarke is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neal. Neal krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Douglas trapt de bal weg. Fleming heeft problemen om de bal te vangen. Fleming passt de bal met de wreef. Perosh rent richting de bal. Perosh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cotte rent richting de bal. Neal onderschept slim de pass. Neal geeft een lange en hoge pass. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - Chunky Monkey Town 1:2

34e minuut.
Hunold geeft een hoge lob. Klungelig pakt Klee de bal. Perosh verovert de bal door een tackle van achteren. Perosh draait met de bal, schiet en ... Douglas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victorious Secret - Chunky Monkey Town 2:2

41e minuut.
Douglas probeert naar een medespeler te passen. Fleming rent richting de bal. Fleming passt de bal met de wreef. Perosh rent richting de bal. Perosh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - Chunky Monkey Town 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victorious Secret 54%, Chunky Monkey Town 46%.
Victorious Secret - Chunky Monkey Town 3:2

47e minuut.
Hunold geeft de bal voor. Agostino geeft de bal voor. Jones kopt de bal weg. Klungelig pakt Batty de bal. Batty draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victorious Secret - Chunky Monkey Town 3:3

66e minuut.
Naven geeft een lange en hoge pass. Perosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosh passt de bal zonder na te denken. Macallister is nu in balbezit. Macallister haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Winterbottom geeft de bal voor. Batty probeert de bal met de borst te controleren. Fleming met een sublieme pass. Perosh is nu in balbezit. Perosh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jones rent richting de bal. Fleming rent richting de bal. Fleming geeft een lange en hoge pass. Perosh is nu in balbezit. Perosh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - Chunky Monkey Town 4:3

82e minuut.
Naven speelt de bal door. Perosh heeft problemen om de bal te vangen. Nohra rent richting de bal. Perosh onderschept slim de pass. Perosh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victorious Secret 50%, Chunky Monkey Town 50%.
Victorious Secret - Chunky Monkey Town 4:3