Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rough Strikers Flagrant Sharks
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Dixon is nu in balbezit. Bennett rent richting de bal. Dixon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bennett roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bennett kan niet meer verder spelen. Dixon geeft een lange en hoge pass. Hunt komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Maninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkpatrick onderschept slim de pass. Kirkpatrick probeert naar een medespeler te passen. De Glanville is nu in balbezit. De Glanville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Strikers - Flagrant Sharks 0:1

21e minuut.
Kirkpatrick is nu in balbezit. Kirkpatrick passt de bal zonder na te denken. De Glanville is nu in balbezit. De Glanville draait met de bal, schiet en ... Panopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Strikers - Flagrant Sharks 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rough Strikers 49%, Flagrant Sharks 51%.
Rough Strikers - Flagrant Sharks 0:2

61e minuut.
Groves is nu in balbezit. Groves probeert naar een medespeler te passen. Murphy is nu in balbezit. Hunt verovert de bal door een tackle van achteren. Hunt geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dixon met een sublieme pass. Hudson rent richting de bal. Hudson met een sublieme pass. De Glanville bereikt de bal nog maar net als eerste. De Glanville haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Whitley rent richting de bal. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Whitley zijn tegenspeler op de grond. Whitley is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

82e minuut.
Groves rent richting de bal. Hudson onderschept slim de pass. Hudson passt de bal in één keer door. Kirkpatrick rent richting de bal. Kirkpatrick geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Strikers - Flagrant Sharks 0:3

84e minuut.
Chick geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hudson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kirkpatrick is nu in balbezit. Kirkpatrick schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Adams rent richting de bal. Adams geeft een hoge lob. De Glanville bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkpatrick rent richting de bal. Kirkpatrick schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Strikers - Flagrant Sharks 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rough Strikers 40%, Flagrant Sharks 60%.
Rough Strikers - Flagrant Sharks 0:4