Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inverurie Caledonian United Renaissance
523 Tactiek 352
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 46.1
adequate Schieten very good
average Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Ljubičić rent richting de bal. Ljubičić passt de bal in één keer door. Pringle met een sublieme pass. Daar is Bosnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosnić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kisielewski geeft een lange en hoge pass. MacGilbert kopt de bal weg. Pringle bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin is nu in balbezit. Chin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pringle is nu in balbezit. Basarab verovert de bal door een tackle van achteren. Basarab passt de bal met de wreef. Cicerone is nu in balbezit. Cicerone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ljubičić passt de bal met de wreef. Gutiérrez Moreno rent richting de bal. Gutiérrez Moreno met een sublieme pass. Cicerone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicerone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Górzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Górzyński passt de bal met de wreef. Cicerone rent richting de bal. Cicerone haalt uit met een fantastische trap. MacTavish werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inverurie Caledonian United - Renaissance 1:0

36e minuut.
Agárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplický verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplický speelt de bal door. Chin rent richting de bal. Chin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
McVicar trapt de bal weg. Pringle kopt de bal weg. Klungelig pakt Núñez de bal. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. McVicar probeert naar een medespeler te passen. Cicerone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicerone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inverurie Caledonian United 54%, Renaissance 46%.
Inverurie Caledonian United - Renaissance 1:0

49e minuut.
Eliaçık rent richting de bal. Eliaçık passt de bal met de wreef. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. McVicar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Cicerone heeft problemen om de bal te vangen. Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaseen geeft een lange en hoge pass. Bosnić rent richting de bal. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Ljubičić passt de bal in één keer door. Basarab is nu in balbezit. Met opzet legt Pringle zijn tegenspeler op de grond. Pringle krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Klungelig pakt Basarab de bal. Cobb verovert de bal door een tackle van achteren. Cobb probeert naar een medespeler te passen. Chin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Doeltrap. McVicar trapt de bal weg. Pringle kopt de bal weg. Chin is nu in balbezit. Chin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Benedetti is nu in balbezit. Chin onderschept slim de pass. Kisielewski is nu in balbezit. Chin verovert de bal door een tackle van achteren. Chin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Chin passt de bal in één keer door. Daar is Pringle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić draait met de bal, schiet en ... Kisielewski probeert de bal aan de voet te houden. McVicar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Benedetti is nu in balbezit. Benedetti passt de bal zonder na te denken. Chin probeert naar een medespeler te passen. Bosnić rent richting de bal. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inverurie Caledonian United 59%, Renaissance 41%.
Inverurie Caledonian United - Renaissance 1:0