Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Nigthingales Mill Club
Normal Tactiek 4132A
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 33.8
zwak Schieten redelijk
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Ramírez Morales geeft een lange en hoge pass. Chivulete rent richting de bal. Chivulete passt de bal in één keer door. Soffientini rent richting de bal. Soffientini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - Mill Club 0:1

9e minuut.
Inworp. Ávila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shitvenkov probeert naar een medespeler te passen. Chivulete rent richting de bal. Chivulete haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rae geeft een lange en hoge pass. Fauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauri probeert naar een medespeler te passen. Soffientini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soffientini geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Chivulete bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Shitvenkov probeert de bal met de borst te controleren. Soffientini rent richting de bal. Ramírez Morales is nu in balbezit. Soffientini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soffientini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Maloney passt de bal in één keer door. Nikičić rent richting de bal. Nikičić geeft een lange en hoge pass. Soffientini rent richting de bal. Soffientini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Nikičić kopt de bal weg. Ramírez Morales probeert naar een medespeler te passen. Daar is MacIlvrae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chivulete is nu in balbezit. Chivulete schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - Mill Club 0:2

43e minuut.
MacEachan is nu in balbezit. Nikičić verovert de bal door een tackle van achteren. Nikičić geeft een hoge lob. Soffientini is nu in balbezit. Soffientini draait met de bal, schiet en ... Payne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Nigthingales 73%, Mill Club 27%.
Red Nigthingales - Mill Club 0:2

46e minuut.
Graham komt het veld opgelopen. Andrew komt het veld opgelopen. Bourbon komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Sporran verovert de bal door een tackle van achteren. Sporran met een sublieme pass. MacCombe is nu in balbezit. Nikičić onderschept slim de pass. Nikičić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bourbon rent richting de bal. Ramírez Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez Morales met een sublieme pass. Andrew is nu in balbezit. Andrew haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is MacEachan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikičić is nu in balbezit. Nikičić passt de bal zonder na te denken. Causse rent richting de bal. Causse geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Maloney is nu in balbezit. Ramírez Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez Morales passt de bal in één keer door. Andrew rent richting de bal. Andrew draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont onderschept slim de pass. Dupont geeft de bal voor. Bourbon is nu in balbezit. Bourbon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bourbon is nu in balbezit. Paal! Bourbon is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Bourbon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - Mill Club 0:3

60e minuut.
Bourbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrew is nu in balbezit. Andrew haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - Mill Club 0:4

66e minuut.
Polson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shitvenkov met een snelle inworp. Klungelig pakt Causse de bal. Causse geeft een lange en hoge pass. Payne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - Mill Club 0:5

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramírez Morales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Shitvenkov de bal. Shitvenkov geeft de bal voor. Maloney probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ramírez Morales neemt de hoekschop. Bourbon krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Andrew de bal onder controle te krijgen. Causse geeft een lange en hoge pass. Rae heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carmichael met de inworp. Sporran met een sublieme pass. Andrew is nu in balbezit. Andrew schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Polson onderschept slim de pass. Causse speelt de bal door. Andrew bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrew haalt uit met een fantastische trap. Payne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - Mill Club 0:6

82e minuut.
Causse onderschept slim de pass. Andrew is nu in balbezit. Ramírez Morales is nu in balbezit. Andrew rent richting de bal. Andrew schiet op doel. Payne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Shitvenkov is nu in balbezit. Shitvenkov geeft de bal voor. Bourbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourbon schiet op doel. Payne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - Mill Club 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Nigthingales 78%, Mill Club 22%.
Red Nigthingales - Mill Club 0:7