Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scottish Archers Taysiders
Normal Tactiek Back 4
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 25.5
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Daar is Shaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaw geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Swan de bal. Hill is nu in balbezit. Hill draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Archers - Taysiders 0:1

18e minuut.
MacGugan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. MacMaster komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Fleming geeft een hoge lob. Shaw probeert de bal aan de voet te houden. MacIlrevie is nu in balbezit. Swanson is nu in balbezit. Swanson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Fleming verovert de bal door een tackle van achteren. Fleming met een sublieme pass. Hill rent richting de bal. Hill draait met de bal, schiet en ... Swan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Archers - Taysiders 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scottish Archers 61%, Taysiders 39%.
Scottish Archers - Taysiders 0:2

49e minuut.
Gow kopt de bal weg. Spence geeft de bal voor. Klungelig pakt Gow de bal. Hill is nu in balbezit. Hill draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
MacPherson trapt de bal weg van het doel. Munn kopt de bal weg. Main heeft problemen om de bal te vangen. Hill rent richting de bal. Hill haalt uit met een fantastische trap. MacPherson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hill is nu in balbezit. Hill draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Shaw speelt de bal door. Munn controleert de bal met de borst. Munn geeft de bal voor. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Haddon probeert de bal aan de voet te houden. Swanson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fleming. Fleming krijgt een gele kaart.

76e minuut.
MacIlrevie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIlrevie passt de bal in één keer door. Shaw probeert naar een medespeler te passen. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Archers - Taysiders 0:3

88e minuut.
Tyre met een sublieme pass. Fleming is nu in balbezit. Fleming met een sublieme pass. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw draait met de bal, schiet en ... MacPherson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scottish Archers 55%, Taysiders 45%.
Scottish Archers - Taysiders 0:3