Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red★Baagrade Athenaeum
5-3-2 Tactiek 523
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 28.3
excellent Schieten average
very good Passen average
solid Verdedigen weak


19e minuut.
Majowicz passt de bal in één keer door. De Witte rent richting de bal. De Witte met een sublieme pass. Stono kan de bal niet met de borst controleren. Stono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - Athenaeum 1:0

22e minuut.
Majowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Majowicz geeft de bal voor. De Witte rent richting de bal. De Witte draait met de bal, schiet en ... Connell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - Athenaeum 2:0

27e minuut.
Klungelig pakt Stono de bal. MacWhirter met een sublieme pass. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono draait met de bal, schiet en ... Connell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - Athenaeum 3:0

30e minuut.
Kameczura rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osmochescu. Kameczura raakt geblesseerd tijdens het duel. Arévalo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stono maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kameczura passt de bal met de wreef. Stono heeft problemen om de bal te vangen. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono verovert de bal door een tackle van achteren. Stono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Czoska passt de bal zonder na te denken. Majowicz probeert naar een medespeler te passen. De Witte rent richting de bal. Stono rent richting de bal. Stono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Pawlis de bal. Majowicz is nu in balbezit. Majowicz passt de bal zonder na te denken. Stono is nu in balbezit. Stono draait met de bal, schiet en ... Connell bokst de bal weg.

42e minuut.
Bremner passt de bal zonder na te denken. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo passt de bal met de wreef. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo passt de bal met de wreef. MacWhirter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Witte onderschept slim de pass. De Witte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - Athenaeum 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red★Baagrade 32%, Athenaeum 68%.
Red★Baagrade - Athenaeum 4:0

51e minuut.
Gmitrzuk met een sublieme pass. Arévalo rent richting de bal. Arévalo passt de bal zonder na te denken. Stono rent richting de bal. Stono draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
de la Chica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gmitrzuk is nu in balbezit. Majowicz probeert naar een medespeler te passen. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono draait met de bal, schiet en ... Connell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - Athenaeum 5:0

61e minuut.
Kuusik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pawlis de bal. De Witte is nu in balbezit. Stono rent richting de bal. Stono schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Arévalo met een sublieme pass. De Witte is nu in balbezit. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono schiet op doel. Connell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - Athenaeum 6:0

71e minuut.
Binnie rent richting de bal. Binnie geeft een hoge lob. Osmochescu kan de bal niet met de borst controleren. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono draait met de bal, schiet en ... Connell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
de la Chica met de inworp. Arévalo rent richting de bal. Arévalo speelt de bal door. Kameczura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kameczura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Konšel geeft de bal voor. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono passt de bal zonder na te denken. De Witte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Witte haalt uit met een fantastische trap. Connell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Connell niet meer kan verder spelen. Jamieson komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Arévalo geeft de bal voor. Jamieson speelt de bal door. Arévalo geeft een lange en hoge pass. De Witte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Witte haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Majowicz passt de bal met de wreef. De Witte is nu in balbezit. Shterev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono onderschept slim de pass. Stono schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red★Baagrade 36%, Athenaeum 64%.
Red★Baagrade - Athenaeum 6:0