Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suprising Shields Renford Rejects
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Beattie met een sublieme pass. McDonald is nu in balbezit. McDonald speelt de bal door. Balltacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Balltacha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suprising Shields - Renford Rejects 1:0

28e minuut.
Montgomerie verovert de bal door een tackle van achteren. Montgomerie geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Simons de bal onder controle te krijgen. Balltacha is nu in balbezit. Balltacha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
MacIlvain rent richting de bal. MacRaith onderschept slim de pass. MacRaith passt de bal in één keer door. Balltacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Balltacha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Montgomerie geeft een hoge lob. Allan geeft een hoge lob. Lee heeft problemen om de bal te vangen. Balltacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Balltacha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suprising Shields 45%, Renford Rejects 55%.
Suprising Shields - Renford Rejects 1:0

49e minuut.
MacRaith passt de bal in één keer door. Balltacha heeft problemen om de bal te vangen. McDonald rent richting de bal. Balltacha is nu in balbezit. Balltacha draait met de bal, schiet en ... Cavanagh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Todd met de inworp. Klungelig pakt Beattie de bal. Beattie geeft de bal voor. Klungelig pakt Montgomerie de bal. Balltacha maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Balltacha rent richting de bal. Simons onderschept slim de pass. Simons speelt de bal door. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacRaith kan de bal niet met de borst controleren. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRaith tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simons roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Simons kan niet meer verder spelen. Alexander komt het veld opgelopen.

88e minuut.
MacRaith rent richting de bal. Dean met een sublieme pass. MacIlvain heeft problemen om de bal te vangen. MacIlvain schiet op doel. Na een snelle pass probeert Severin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suprising Shields 43%, Renford Rejects 57%.
Suprising Shields - Renford Rejects 1:0