Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sassenach Lynxes Loco Archers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 20.3
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


10e minuut.
Daar is Stuart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forrest verovert de bal door een tackle van achteren. Forrest passt de bal met de wreef. Pearson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearson draait met de bal, schiet en ... Nelson bokst de bal weg.

14e minuut.
Murdoch probeert naar een medespeler te passen. Forrest rent richting de bal. Forrest speelt de bal door. Pearson rent richting de bal. Pearson draait met de bal, schiet en ... Nelson bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Todd neemt de hoekschop. Inglis heeft problemen om de bal te vangen. Arthur rent richting de bal. Arthur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sassenach Lynxes - Loco Archers 0:1

21e minuut.
Strachan is nu in balbezit. Forrest verovert de bal door een tackle van achteren. Forrest passt de bal met de wreef. Pearson rent richting de bal. Pearson schiet op doel. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Murdoch kopt de bal weg. Klungelig pakt Todd de bal. Jackie Chan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Todd is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Swankie met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brady neemt de hoekschop. Daar is MacCulloch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baxter rent richting de bal. Baxter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sassenach Lynxes - Loco Archers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sassenach Lynxes 68%, Loco Archers 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sassenach Lynxes - Loco Archers 1:1

90e minuut.
Strachan is nu in balbezit. Forrest onderschept slim de pass. Forrest passt de bal met de wreef. Pearson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sassenach Lynxes - Loco Archers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sassenach Lynxes 50%, Loco Archers 50%.
Sassenach Lynxes - Loco Archers 1:2