Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raging Bulls UTD Martens
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Galbraith speelt de bal door. Klungelig pakt McStay de bal. Galbraith bereikt de bal nog maar net als eerste. McStay onderschept slim de pass. McStay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Scobie onderschept slim de pass. Gordon is nu in balbezit. Gordon passt de bal in één keer door. Sweeney rent richting de bal. Sweeney haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Munn is nu in balbezit. Munn speelt de bal door. Sweeney is nu in balbezit. Sweeney schiet op doel. Na een snelle pass probeert Smith de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Smyth speelt de bal door. Munn speelt de bal door. Sweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. Sweeney haalt uit met een fantastische trap. MacRitchie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Bulls - UTD Martens 0:1

34e minuut.
Munn passt de bal met de wreef. Gow met een sublieme pass. Suttie is nu in balbezit. Sweeney verovert de bal door een tackle van achteren. Sweeney draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Dickov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyth is nu in balbezit. Dickov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dickov krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Suttie rent richting de bal. Munn verovert de bal door een tackle van achteren. Munn met een sublieme pass. Sweeney rent richting de bal. Sweeney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Bulls - UTD Martens 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Bulls 58%, UTD Martens 42%.
Raging Bulls - UTD Martens 0:2

50e minuut.
McPlatini probeert de bal aan de voet te houden. Smyth rent richting de bal. McPlatini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. McPlatini krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeish verovert de bal door een tackle van achteren. MacNeish probeert naar een medespeler te passen. McStay rent richting de bal. McStay haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Airth geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McGinty met een snelle inworp. Dickov rent richting de bal. Dickov geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Bulls - UTD Martens 1:2

69e minuut.
Gilbert met een snelle inworp. Munn is nu in balbezit. Munn passt de bal in één keer door. Sweeney is nu in balbezit. Sweeney schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gordon geeft een hoge lob. Inworp. McGinty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dickov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Bulls 41%, UTD Martens 59%.
Raging Bulls - UTD Martens 1:2