Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Windy Whales Inter Owls
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Munn is nu in balbezit. Munn passt de bal zonder na te denken. Brown rent richting de bal. MacShannachan rent richting de bal. MacShannachan schiet op doel. Archibald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Vaughan onderschept slim de pass. Dempsie verovert de bal door een tackle van achteren. Dempsie passt de bal met de wreef. McGrain rent richting de bal. McGrain draait met de bal, schiet en ... Jones bokst de bal weg.

16e minuut.
Vaughan speelt de bal door. MacPhee is nu in balbezit. MacPhee geeft een hoge lob. Klungelig pakt McGrain de bal. McGrain schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
MacRobbie is nu in balbezit. MacRobbie geeft een hoge lob. Inworp. MacCaskill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tait geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt MacConnach de bal. MacShannachan rent richting de bal. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacShannachan verovert de bal door een tackle van achteren. MacShannachan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Windy Whales 53%, Inter Owls 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Windy Whales - Inter Owls 0:0

52e minuut.
MacPhee probeert naar een medespeler te passen. McGrain bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! McGrain raakt geblesseerd tijdens het duel. MacPhee legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Whales - Inter Owls 1:0

57e minuut.
Scally rent richting de bal. Scally geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dawson de bal. MacShannachan is nu in balbezit. MacShannachan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Langfield passt de bal zonder na te denken. McGrain rent richting de bal. MacPhee bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrain is nu in balbezit. McGrain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Windy Whales 63%, Inter Owls 37%.
Windy Whales - Inter Owls 1:0